Y Konu Yazar yusuf2056 New Member Mar 11 0 5 Ağu 2009 #1 EET ARDASLAR DEIM GIBI YARDIM ISTIORM GAMESERWER IM DE SORUN WAR CANAWRLAR NPC LER GELMIOR [email protected]
EET ARDASLAR DEIM GIBI YARDIM ISTIORM GAMESERWER IM DE SORUN WAR CANAWRLAR NPC LER GELMIOR [email protected]
U unal0846 Member Nis 30 0 5 Ağu 2009 #2 Cevap: GAMESERVER ACILIOR AMA CANAWARLAR NPCLER YOK İÇERİ YARDIM:s sorun ai serverde değiştir düzelir x)) Full fix aiserver bul inilerini ayurla bas tık acılır hadi kolay gelsin sana
Cevap: GAMESERVER ACILIOR AMA CANAWARLAR NPCLER YOK İÇERİ YARDIM:s sorun ai serverde değiştir düzelir x)) Full fix aiserver bul inilerini ayurla bas tık acılır hadi kolay gelsin sana
C cüce-ko123 Member Mar 130 1 11 Ağu 2009 #3 Cevap: GAMESERVER ACILIOR AMA CANAWARLAR NPCLER YOK İÇERİ YARDIM:s ya bnde 10060 yada 10061 alıor userler yapabilecek varmı ?
Cevap: GAMESERVER ACILIOR AMA CANAWARLAR NPCLER YOK İÇERİ YARDIM:s ya bnde 10060 yada 10061 alıor userler yapabilecek varmı ?
M muratking Member Tem 48 0 11 Ağu 2009 #4 Cevap: GAMESERVER ACILIOR AMA CANAWARLAR NPCLER YOK İÇERİ YARDIM:s cüce msn ver halledeyim sorunlarını
Cevap: GAMESERVER ACILIOR AMA CANAWARLAR NPCLER YOK İÇERİ YARDIM:s cüce msn ver halledeyim sorunlarını
N nurullah_ben SS Bilisim ve İnternet Nis 637 6 11 Ağu 2009 #5 Cevap: GAMESERVER ACILIOR AMA CANAWARLAR NPCLER YOK İÇERİ YARDIM:s Aylık Olarak Ücretli Destek Verilir
Cevap: GAMESERVER ACILIOR AMA CANAWARLAR NPCLER YOK İÇERİ YARDIM:s Aylık Olarak Ücretli Destek Verilir