FTP servere bağlanılamadı hatası !! (tüm server filesler açık ve server online)

Konu Yazar

harby_cocuk

New Member
Ocak
1
0
Cevap: FTP servere bağlanılamadı hatası !! (tüm server filesler açık ve server online

Db nin gerekli herşeyini yaptım server filesleri açtım server KOpanelde de online gözüküyor falan launcherden girmeye calıstıgımda ''FTP serverine baglanılamadı'' hatası alıyorum yarımcı olurmusunuz ?? :v:

50e5d0ac.png

3 minutes dakika sonra eklenen:

Yardım lütfen arkadaşlar :/ kaç gündür db ile uğraşıyorum.

Son düzenleme:
Cevap: FTP servere bağlanılamadı hatası !! (tüm server filesler açık ve server online

enterprise manager ; databases ; kn_online ; tables ; ordan version sağ tıkla arrow tables open table yap editle ftpnde hangileri varsa ayarla :)

xp 2 kullan olur

kardeşim onu deil lan ağ ayarlarından yazdıın sabit ip ini yazıcaksın ozaman olr dikkat ettiysen onun içinde port açman lazım bide fizella kullanıyosan açılıştaki local olcak 127.0.0.1 gibi login.ini kendi sabit ip ini yazarsan kendin indirebilirsin ama userlerin indirmesi için userlerin oyuna girdihi ip i yazman lazım login iniye mesela

dowland.
URL= userlerin girecehi ip
PACH.... nokra olması lazım

ftp root tan hangi dosyayı indireceklerse örnek 1300 pach atcaklarsa o dosyanın adı
mutlaka 1300pach.zip olması lazım

Geri
Üst Alt