MYKO FrienzKO.NET | Yeni Dünya | 02.10.2021 Saat : 20:00 |[MYKO]

HolyScream olarak Frienz ko'da Warior açmayı düşünüyorum. 23 yaşıma geldim öğretmenim hala bırakamadım bu meleti. Klan Tekliflerine kapım açık lakin klan az ve öz. item vs vs. için birbirini satmayacak elemanlardan oluşmalı.

Yani kendi içinizde bir arkadaş grubuysanız. Size her şekilde uyarım ben. Benim oyundan aldığım zevk daha çok boss ve dm altına yatıp pazar yapmak. item ve np hırsım bulunmamakta.

İletişim için. : https://www.facebook.com/yasin.kahraman.528

Acaba bu server imzamdaki arayışıma uygun bir server mı?
Bir sonraki sunucuyu ne zaman açarsınız?

Teşekkürler.

HENÜZ GEC KALMIŞ DEGİLSİN ! YENİ BAŞLAYANLARA FIRSAT ; 50 LWL SCROLL BAŞ
LANGIC İTEMLERİ ÖRNEK ; +5 FP SET +5DAUL MD ! 3GÜN BRONZE PREMUM. BUF AC SCROLL 500 HP POT MANA POT !

Yeni Baslayan Arkadaslar ULAŞSIN VİZELER NEDENİ İLE BIRAKIYORUM ELİMDEKİ GBLERİ KC DEGERİNİN YARI FİYATINA SATICAM 23 GB KALDI OYUNFOR VB SİTELERDEN GÜVEN ORTAMINDA SATILCAKTIR

Kardeş durduk yere ban atmak nedir foruma yazıyoruz facebook yazıyoruz ilgi resmen -0
İnsan açıklama yapar şu sebepten ban yedin diye koxp desen diyemezsin emeğimizle okçu oynuyoruz
Beni kesemeyen userlerin götüne zor geliyor
Servarın alayını vsde eşetiyorum bu kadar net erkek varsa gelsin herzaman.
böyle olunca hemen ban atın ayıp ya böyle adminlik olmaz..

Merhaba 1098 zamanından 1299a geçip ilk kapanışı yaşayana kadar oyunda bulunmuştum. Uzun süredir KO oynamadım piyasadan bayağı uzağım acaba kodronuz da eskilerden tanıdıklar var mı? Server'a güven duyma açısından merak ettim. İsimleri burdan paylaşmak istemeyebilirsiniz anlayışla karşılarım. Ancak en kötü ihtimal özelden mesajınızı bekliyorum. İyi çalışmalar..

Qaxlie

Geri
Üst Alt