Failed logging into the server -1 Hatası

Konu Yazar

AnGryVars

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ara
375
1
Arkadaşımın Pcsine Server kurduk ve oyuna girerken şu hatayı aLıyoruz Failed logging into the server -1 Sorunun Cözümünü biLen varmı ?

Cevap: Failed logging into the server -1 Hatası

Sorununuz server fileslar ilen exelerin uyuşmazlığından kaynaklanan birşeydir.

Önce Buradan server filesları indirin :

:: Başlık görüntüleniyor - SwaGGeR [Server Files] - [1299] - [Saldırısız Sorunsuz]

Daha Sonra Buradan şu Exeleri İndirin :

Get KnightOnline.rar on Wupload.com

Sorununuz Çözülmez ise ekleyin :

[email protected]

verdiğin server filesler 1298 full saldırı alır ve arkadaşın sorununu çözmez zaten.

-1 hatasının nedenini çok az kişi bilir.
nedeni:
no-ip den aldığın ip adresi çok uzun olduğundan baglanamazsın.
en fazla 8 harfli olmalı örnek ip0=oscarko.no-ip.biz

verdiğin server filesler 1298 full saldırı alır ve arkadaşın sorununu çözmez zaten.

-1 hatasının nedenini çok az kişi bilir.
nedeni:
no-ip den aldığın ip adresi çok uzun olduğundan baglanamazsın.
en fazla 8 harfli olmalı örnek ip0=oscarko.no-ip.biz

Arkadaşım şu birinci cevabım bak şimdi demişsinki server -1 çözmez ama neden 10 kişidede aynı hata vardı msn imi eklediler ve server fileslarla düzelttik ?
Birde demişsinki server fileslar saldırı alıyor sen inidirip baktınmı bir içine nevar ne yok denedinmi ben bu filesları toplayana kadar çok oraştım ve senin gibi çocuklarada söyliycek lafım çok. içerisinde özel firewall var 6 tane güçlü ddos programı denedim ve hiçbirinde saldırı yapılmadı ONDAN LAFINI BİLDE KONUŞ HA Çocuğum

Arkadaşım şu birinci cevabım bak şimdi demişsinki server -1 çözmez ama neden 10 kişidede aynı hata vardı msn imi eklediler ve server fileslarla düzelttik ?
Birde demişsinki server fileslar saldırı alıyor sen inidirip baktınmı bir içine nevar ne yok denedinmi ben bu filesları toplayana kadar çok oraştım ve senin gibi çocuklarada söyliycek lafım çok. içerisinde özel firewall var 6 tane güçlü ddos programı denedim ve hiçbirinde saldırı yapılmadı ONDAN LAFINI BİLDE KONUŞ HA Çocuğum
söyleseydin ben verirdim bende yıllardır var ki bunlar zaten ilk çıkan server filesler. 1298 versiyon zaten.
bu server fileslerin o hatayı çözmesinin nedeni şu olabilir login serverdeki dosya uzun ip li girişe uyumlu oldugundan olabilir. ama sorunun asıl çözümü ip degistirmektir.
bu filesleri kullanan server ip ver serveri çökertmen 2dk sürmüyecektir.

söyleseydin ben verirdim bende yıllardır var ki bunlar zaten ilk çıkan server filesler. 1298 versiyon zaten.
bu server fileslerin o hatayı çözmesinin nedeni şu olabilir login serverdeki dosya uzun ip li girişe uyumlu oldugundan olabilir. ama sorunun asıl çözümü ip degistirmektir.
bu filesleri kullanan server ip ver serveri çökertmen 2dk sürmüyecektir.

Daha neyin ne olduğunu bilmeden sallıyosun kafandan sus bari biliyormuş gibi yap

Merak etme server kurulumundan sor beni birilerine sana nasıl biri oldugumu söyler

sorunun cevabı bu mu :) seni birilerine sorup nasıl biri olduğunu öğrenmek istemiyorum. isteğim yaptığın server filesleri test etmek ve bunun için server ip adres istiyorum senin yazdığı yazının server ip ile alakası yok başka saçma cevaplar yazmak yerine server ip yaz yok sa da yok de.

Geri
Üst Alt