X Konu Yazar xCaSpeR Sago KaF KeF Kas 27 0 1 Mar 2009 #1 Arkadaşlar Karus/Human Farketmiyor iki ırktada char açamıyorum. Create Charactere bastığımda Failed creating Database hatasını veriyor.. Bu hata neyden kaynaklanıyor? :V:
Arkadaşlar Karus/Human Farketmiyor iki ırktada char açamıyorum. Create Charactere bastığımda Failed creating Database hatasını veriyor.. Bu hata neyden kaynaklanıyor? :V:
C car_26 New Member Kalemi Kırıldı! Kas 1,405 12 1 Mar 2009 #2 Cevap: "Failed creating Database" databasede rules e gel orda engellenmiş olabilir ama saçma geliyor kulağa xD başka db yle açılıyorsa db dedir sorun
Cevap: "Failed creating Database" databasede rules e gel orda engellenmiş olabilir ama saçma geliyor kulağa xD başka db yle açılıyorsa db dedir sorun
X Konu Yazar xCaSpeR Sago KaF KeF Kas 27 0 1 Mar 2009 #3 Cevap: "Failed creating Database" Evet başka dblerde char açabiliyorum demek ki sorun dbde :haha:
S sadı Sınırsız Cüce Tem 454 7 1 Mar 2009 #4 Cevap: "Failed creating Database" rulesdekini silersen char açarsın.Rulesin iyi ayarlanması lazım yoksa sorun yaratıyor
Cevap: "Failed creating Database" rulesdekini silersen char açarsın.Rulesin iyi ayarlanması lazım yoksa sorun yaratıyor