Eyer PVp Serveriniz Varsa Sevenin Hiç Kapanmamasını İstiyorsaniz Buyrun İçeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jus4o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

jus4o

New Member
Haz
318
0
Et arkadaslar tam 3sene bi serveri kapatmadan yönettim et yanlış görmediniz 3sene eyer sizde bunu gibi bişeyler istiyorsaniz En deneyimli Admin Ve Gm Yim mesela dediniz serverde bi bug var db
admin olaraq svnin tüm buglarini gideriyorum ve oyunumuza baqiyoruz et Sizde devamli bi sv isterseniz msn veriyorum eqleyin

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Cevap: Eyer PVp Serveriniz Varsa Sevenin Hiç Kapanmamasını İstiyorsaniz Buyrun İçeri

+++++++++++ ups +++++++++++ ups arkadslar yorum beqliyoruz

Cevap: Eyer PVp Serveriniz Varsa Sevenin Hiç Kapanmamasını İstiyorsaniz Buyrun İçeri

++++++++ uupupupupuppu

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++ ups ++++++ ups emekleriniz bosa gitmez

++++++++++ ups ++++++++ kimse pişman olmamiştir arkadaslar

Senın accağın server 3 sene deil 3 gun acık durmaz konusmayı bilmiyorsun daha bide server tanıtımı konusu gibi upluyor.

sen eziğin tekisin anca hamachiden 1 günlük server acarsın ;) konusmalara bak en fazla 13 yaşında

Geri
Üst Alt