[Ev Pc Sinden 1299 Pvp Server Kurmak İsteyenLer] Ücretsiz FuLL KuruLum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mcbulent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

mcbulent

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
354
0
Evet ArkadasLar Pvp Server KuruLumu Yapan ArkadasLar Belli Bir Süre Sonra Serverlerine Saldırı aLıp Ebenzerini KapatiyorLar Veya Ev Pc Sinde Filezilla KuruLumu YapanLar...

İşte File ziLLa Kurup Oto Patch Yaptim DiyenLer Cok YanLiş Birsey YapiyorLar...
Ev Pc Sinde Kesinlikle Pvp Server Kurcaksaniz Filezilla Kurup Oto Patch Kendi
Pc nizden Upload Ettirmeyin Mesela Su Sekil Anlatiyim...

Türkiyede %90 TTNET Kullanicisi Var Diger KullanıcıLar İse Fark etmiyor Gene TTnet in
Hattindan Kullanıyorlar İnter Hizlari 8 mbit oLanLar Serverinizde Lag Olaranı İle İlgili bi aLakasi yok Tur.. OnemLi oLan İse UPLOAD Hizidir.. Benim Baglati Hizim (Upload 750 Kbps Dir) Bu İse Rahat 100 User 0 Laq qaRantisini Vere biLirim... Ama Dediqim qibi ArkadasLar

Özel Ftp Acmanız Lazım.. Serverde 5 onLine Olduqunu Farz edeLim Filezilla Kurdunuz 1 1 kişi Patch Atiqinde Upload hiziniz 30 kbps Düşecektir Bu İse Serverinizdeki 5 User İcin 5 sn Laq oLcaktir...

İnş Anlata Bilmişimdir...

Şimdi ArkadasLar KuruLuma qeLiyimm...

1 Gb Ram

Pentyüm R (ve Üzeri)

500 Kbps Upload Hizi Hızını Test Et

[ 90 - 100 Üser 0 Laq Garantisi Veriyorum]

Ko-Cuce Moderatör Leri Konumu Sabitlerlerse Sevinirİm..

Arkadaslar Pcniz Ve İnternet Upload Hiziniz Sarlardaki qibiyse Ücretsiz Server KuruLumu Yaparim [ Yanliz Bende Özel Ftp Adresine Aylik Kıra Odedıqımden Sadece 5 TL ücret Aliyorum Oda Kendım İcin deqiL sadece Ftp Parasi ( Laq Olmamasi İcin GerekLi)

iLetişim : [email protected]

Cevap: [Ev Pc Sinden 1299 Pvp Server Kurmak İsteyenLer] Ücretsiz FuLL KuruLum.

benim download hızım 1035 kb görüyor. pc 6 gb ram 1 gb gt 420m ekran kartı i5 işlemci
server kurmak için gerekli dosyaların tamamını nasıl bulucam peki ?

Geri
Üst Alt