ESN Oluşturucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anfidya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

anfidya

Member
Eyl
404
0
Pvplerde artık ticari amaç güddüğü için esn kodları değer kazanmaya başladı. İşinizi görecek kadar basit bir program yazdım. Sanırım bu tarz bir program satan bi arkadaş vardı bilmiyorum ekmeğini keser mi ama herkesin alım gücü yok sonuçta..
em.jpg

DOWNLOAD

RapidPre ile upload edilmiştir..

Ek olarak tablosudabudur;
Kod:
CREATE TABLE [_e_ESN] (
	[ESN] [nvarchar] (40) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL ,
	[Passwd] [nvarchar] (9) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL ,
	[Cash] [int] NULL ,
	[Durum] [int] NULL CONSTRAINT [DF__e_ESN_Durum] DEFAULT (0),
	[Kullanan] [nvarchar] (21) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL 
) ON [PRIMARY]
GO

Son düzenleme:
Cevap: ESN Oluşturucu

gerçekten dikkat çekici ..

güzel bir yazılım yanlız cok karşık video cekme imkanın varsa daha güzel olur aslında kod oluşturma kolayda o kodu user nasıl giriş yapıcak örnegin böle bir video cekmen gerek

güzel bir yazılım yanlız cok karşık video cekme imkanın varsa daha güzel olur aslında kod oluşturma kolayda o kodu user nasıl giriş yapıcak örnegin böle bir video cekmen gerek

karışık olan bir şey yok. bağlantı kurup cash miktarını yazacaksınız ve "save" diyeceksiniz. yeni versiyonu gelecek hafta vereceğim onda daha açık ve yönlendirici olcak.

herşeyi iyi güzel düşünmüşsün de kullanım miktarı diye bişi var table da aynı kodu 1 den fazla kişi kullanabilir mi ?

herşeyi iyi güzel düşünmüşsün de kullanım miktarı diye bişi var table da aynı kodu 1 den fazla kişi kullanabilir mi ?

iyi oku kardeş. kullanan yazıyor. biri onu kullandığında kullananın id si oraya yazılması lazım tabi bunu php olarak yapmak lazım. oradan kullanılabilr olup olmadığı sorgutulabilir mesela delphi olarak yazılsa
Kod:
if kullanan = '' then
islem
else 
showmessage ('kod önceden kullanılmış');

tarzı php bilmiyorum bilen biri yapsa güzel olu bunuda özellik olarak eklemiş oluruz panellerimize..

Geri
Üst Alt