Konu Yazar
- Haz
- 1,047
- 22
Dinle ßeni Canısı Vakit qece yarısı, İçimi kemiriyor yaLnızLıqın Acısı, Kaderim zaten ßana hiç qüLmedi, ßirde sen deştin ßu ßüyük yaramı.düşünmekle geçiyor seni hayatımın her anı. ßni ßnden ettin ya allah versin ßelani.yerlere akıttın damla damla kanımı, dostların çok qörsün ßir selami saßahi, Sen ßenim canımdın seviyordum seni,sen ßeni hiç sevmedin.ßunu şimdi anLadım. anladım fakat çok qeç kaLdım. sana nasil inandım,Kalbime aldım. yanıLmışım! qururum var ßenim sevememki artık sevqiLim. mutLu oL mutLu kaL! ßu Küçük Şehri Sana ßırakıyorum. ßoş sokaklar ßoş Kaldırımlar. aşkın sevqin qururun senin Olsun.Senin Olsun Çok qördüqün kaLßin ne Ararım Ne sorarım!ßilki öLdüm ßnde sensiz.HoşçakaL Adana senin Olsun. Hoşçakal HERŞEY senin Olsun. hani sen öLesiye ßeni sevmiştin. aşKlarmı deişti yoksa senmi deiştin? Hatırla Ne yeminler etmiştin ? Seni adam sanmıştım Oysaki deqiLmişşin. Şekerim derdim zehirmişşin.hayatım Derdim eceLimmişşin? qüLüm diye severdim. Kokuna ßiterdim. öLüyordum AŞkına Tapıyordum ßen sana. Noktayı Koydun ya HELAL Olsun Sana.ßüyük Yanlış yaptın Düşünmeden ßana. Nefretimsin Artık. Hani ayın 2 çeşit yüzü vardir ya. ßir tarafı aydınlık ßir tarafi karanlık. aydınlık tarafının zamanı geçtimi ? geçtimi allahsiz söyLê ßana ? Nasıl olsa Pişman Olacaksın ßeni çok arayacaksın. Adresim ßeyne Tek Kurşun.Mekanîm ßelirsiz! Eqer Dönersen ßirqün O GÜN ßEN OLMAYACAĞIM ! Gitmeden Önce Çok Düşündüm ! Ama Artık Bunalimlardan Kurtulamamamın, Verdiqi Büyük Etki Ve Canımdan Çok Sevdiqimin Hiç Ummadıqım Anda Bir Anda ßeni Terketmesi ßana 7 Ay ,Yaşadıqım BunaLimdan daha çok koymuştu!. Ve Artık Yaşamıma Son Vermiş Bulunuyorum. Bensiz qeçen qünlerinizde, Beni Her Zaman Olduqu qibi Yine Düşünmeden, qülüp qeçin! öLenle Ölünmez Deyip Beni Unutun! Kesinlikle Ölüm Duyqusunu İçime,Yerleştirdiqim İçin Artık Kendimden Ölmüş Birisi oLarak Bahsediyorum! Ve Siz Şu An Bu Yazıyı Okurken Kim Bilir Ben Nerde Ne halde Olacaqım.Neyin Ne Olduqunu Bilmediqim Bir yere qidiyorum! Herşey Yalandı ßenim İçin. Ölümdü Tek qerçek! burada çektiqim acıyı şimdi qitmek üzere ,olduqum yerdede çekeceğim sanırım, çünkü ben hayatım boyunca hiç gitmediğim bir camiyi bile ilk defa cenaza töreninde göreceğim. kim bilir,belkide beni camiye götürmezler, belki bana sahip çıkanımda olmaz, benim biriciğim dediğim, melek yüzlüm,gecem sabahım, beni yaşatan, hayatım, tutunacak dalım, burnumda tüten hasretim’in beni terkedişi beni ölüme götüren İLk adım oLdu.qittiqim bu yollar.ßenim Sonum Olacak.ßu qüzel qözlerime qimseler ßakmayacak! qidiyorum şimdi yoLum Açık oLsun. ßenim qibi seveni ßir daha ßulamassın. unuturum demiştin ßak unutması zormuş. şimdi aqLıyorsun deqiL mi ? bunlarin sorumLusu Sensin sen sen! ne bekliyordun hasret qözyaşlarıyla ,kendimi mi ? avutmayı.sen benim kaymayan yıldızımdın. qüneşimdin ßatmayan.Hayatımdın Yaşanacak,Umudumdun Tutunacak,ßir Şiirdin Okunacak, Sen ßenim herşeyimdin. qeceleri uzaklara çıqlık Olurdu sesim. Haykırırdım sevdiqimi İsyan Ederdi Nefesim..
ELveda Dünya qözüm senin İçin karanLıqıda Seveceqîm ..
ELveda Dünya qözüm senin İçin karanLıqıda Seveceqîm ..