Konu Yazar SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo May 99 0 24 Eyl 2009 #1 Ailecek Severiz O avatari Immortal Ayetollah : bknz : biz dini butun metalcileriz bknz : islamic black metal :sakalli: Son düzenleme: 24 Eyl 2009
Ailecek Severiz O avatari Immortal Ayetollah : bknz : biz dini butun metalcileriz bknz : islamic black metal :sakalli:
Nero Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 2,181 54 24 Eyl 2009 #2 Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari post kasıyom konu acıcam hö :haha: evt o avatara baktım gece diyom ulen bu adam nereye bakıyo : ne oluo o simdi hö
Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari post kasıyom konu acıcam hö :haha: evt o avatara baktım gece diyom ulen bu adam nereye bakıyo : ne oluo o simdi hö
4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 1,197 19 29 Eyl 2009 #3 Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari Ramazan ayındada imamla rock cı bi herifi aynı fotoğrafa koymuşlardı la hö Bu adam kim ? bıtbıt
Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari Ramazan ayındada imamla rock cı bi herifi aynı fotoğrafa koymuşlardı la hö Bu adam kim ? bıtbıt
corteZ_ New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 281 2 9 Eki 2009 #5 Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari ay!tollah kim
ArchBishop BaşPiskopos ? . ? May 114 5 28 Kas 2009 #6 Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari Zaten metalin kökü müslümanlardandır benim atalarımın ataları bile metalcidir. ! Metal islamdan doğar.
Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari Zaten metalin kökü müslümanlardandır benim atalarımın ataları bile metalcidir. ! Metal islamdan doğar.
BurningHeart Well-Known Member May 774 114 28 Kas 2009 #7 Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari Blues u Afrikalı Müslümanlar Kurduguna Göre Metalde Bluesdan türediğine Göre Müslüman Kökenli Bir Müzik türüdür Tabiki
Cevap: Emrenin Ayetollah Avatari Blues u Afrikalı Müslümanlar Kurduguna Göre Metalde Bluesdan türediğine Göre Müslüman Kökenli Bir Müzik türüdür Tabiki