Ebenezer C++ Sorunu Düzelmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan socvery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

socvery

New Member
Kalemi Kırıldı!
Kas
37
0
Bütüm Filesleri Sırasıyla Açarken Ebenezerde C++ Debug Hatası Geliyor Bana Msn Den Yardım Edebilecek Varsa Msn im

nyankies @ hotmail.com

Cevap: Ebenezer C++ Sorunu Düzelmiyor

KArdeşim O Sorun Senin Dbden Kaynaklanıyodur 100 human 100 karus olmadan once res atma atarsan o sorun cıkar simdi DBni Yedekle Yedekledıgın Dbyi Tekrar Kur Düzelir

Sen DB Ni Yediden Kur Sonra User Gelinceye Kadar symbol Rest atma 100 Human Ve 100 Karusla Alakası Olmayan Bişi Bence...

Arkadasım Bendede Aynı Sorun Vardı Table lerde Event Ve Event_Trigger Tablelerine bak baska db den import et sorunun duzeleceğine eminim

krallık seçimlerindede c++ veriyor.

Sorunu ben çözdüm.Odbc ayarlarına Kn_Online diğe bir odbc ayarı varmı bak yoksa editlediğin odbc ayarını düzel Kn_Online yap düzelir.

Yukarıdaki arkadaşın paylaştığı kodlar ile de düzelmesse db'yi sıfırla, o sıfırladıgın db'nin yedeğini al ve ne kadar sıfırlamış olsan da aldığın yedek ile birdaha kur.Export-Import olayı bu oluyor sanırım, inşAllah düzelir....

kodla düzelecek iş değil bu aynı databaseyi kn_online1 falan aç oraya kur userdata, knights, account_char, tb_user, warehouse tablolarını kn_online1 e aktar clan sıralamasını güncelleyen prosedürü akumanın verdigi güncel prosedürlerle değiştir, userdatada bütün knights, fame yi 0 yap sonra yedegini al db nin devam.

kodla düzelecek iş değil bu aynı databaseyi kn_online1 falan aç oraya kur userdata, knights, account_char, tb_user, warehouse tablolarını kn_online1 e aktar clan sıralamasını güncelleyen prosedürü akumanın verdigi güncel prosedürlerle değiştir, userdatada bütün knights, fame yi 0 yap sonra yedegini al db nin devam.
Kodlar zaten prosedürleri degiştirmek editlemek yenilemek sıfırlamak içindir bilmem haberiniz varmı :)

Geri
Üst Alt