DuygusaL SözLer ..

Konu Yazar

JosonAnanas.

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
335
1
' - Hapşurduqumda ; ÇoK Yaşa Yerine BenimLe Yaşa Deseydi Keşke .. Bende '' Sende Gör '' DeqiLde , ''Emrin oLur '' Deseydm Sessizce .. ! #

| ' - SevgiLiyken TapıyorLar , AyrıLınca ArkaLarından Atıp TutuyorLar ; BöyLe Düşünen ZihniyetLer Birde Aşık OLdum DiyorLaar .. ! #

| ' - Bir Lades Kemiqi Gibi Ortadan böLdük Bu Aşkı ; SaKın Bana DoKunma Hepsi akLmda .. ! #

' - esKi SewqiLinzLe KarşıLaştıqınızda , '' Ne BaKıyorsun BoK mu Var? '' Sorusna VerebiLecek Tek Bir Cevap Vardır ; '' Bende Tam Onu DiyeceKtim , ÇoK DeqisMissin .. ! # ''

# oLamadık Bu hayatta BirLikte ; Korkum öLümden deiL Olamıcaz Sanırım Ahiret'tede , yaLan Dünyanı Gerçek Yüzü ; Sen Cennete Ben Cehenneme !!

' - YazdM ya Şmdi Cennet - CehenneM iLişkisini ; yaRabbim O Kadar BüyüK Ki Acırda aLır beLki Yanına Beni .. ! #

| ' - İki KişiLik KaLbe Üç Kişiyi Sıkıştıran Zihniyet ; Sanada CehenneM Yakışır Az Sabret .] .. ! #

' - Hani Derdin ya Sana '' GüLmek '' ÇoK yaKışıyo Diye , Peki Neden Bırakıp Gittin ; nasL ağLadıqımı Merak Ettiğin İçin Mi ? .. ! #

' - Özne oLmayı Bırakıp ZamiR oLdum , Edat oLdum , YükLem oLdum .. aMa Senin Gibi aŞk iLe İhanet aRasında '' BAĞLAÇ '' oLmadım asLa .. ! #

# ' - Hadi qeL açaLım BeMbeyaz Sayfa , BaşLıqıda Sen oL Son NoKtasıda ; VirqüLLer GirMesin Hiç aRamıza , Yazarıda Sen oL Okuyanıda .. ! #

' - KapıLar KapaLı 4 Duvar Arasına SığınMış ÖfkeLi Bir YüReqin SitemLerinden Yazıyorum Size .. aLdatıLmış Bir KaLp Ve Öksüz BıraKıLmış YüReqimin Acısı DinMiyor Geceye , yıLLar Geçmesine RağMen Hergün 1 Kat Daha EkLeniyor Sewqime .. aLLah'ıM Kafayı Yicem ; Bu nasL SewmeKtir BöyLe .. ; Mecnun BiLe KısKanıyor BöyLe SewiLirmi Diye .. ! #

Yeniden Bağlandim Hayata, O gözLerini Gördüğüm anda TutuLdum bakışLarına. ALLAH'ım Nolur Böyle Biri Nasip Olsun bana.Hiç bekLemediğim bi Anda geLdi Yanıma, Numarami İstedi, Kaydetti Telefona.Sevinçten Çıldırıyordum O anda, 1 Gün Sonra Mesaj atti bana.. Müsaitsen BuLuşalım Çarşıda ; Gittim Yanına, kaLbim Kütküt Atiyord....u Orda.. Dualarım Kabul Oldu Sonunda ; Şimdi Anladım ki 'Dünya' Dönüyor HaLa.. ;)

' - aRtık Ne Sen anLıyabiLirsin Beni , Nede Başka Birisi .. KaLbime Gömdüm Sewqimi .. DüşünceLerLe yaşaR Giderim Seni .. ! #

' - eLLerin TutMasın başkaLarının eLini , BaKmasın qözLerin Benden BaşKasına .. SarıLmasın Benden BaşKası Sana , VerMe KaLbini yaLancı SevdaLara .. TapMa Kızım Seni SevMeyen Bir Lavuğa , Soyadını DeğişMe Yaşadıqın 2GünLük aşkLara .. ArabaLar evLer Veremem beLki Sana ; aL KaLbim Senin oLsun TakL Ömrün Boyunca .. ! #

' - Şair Ne DeMiş ; Ne Dert Biter Ne Tasa .. Ben Ne DiyoRum ? TakMa Hayata '' eL saLLa '' .. ! #

' - Kuruşu Kuruşuna Saydım Seni , İnan Beş Para Etmedin Sevgili !

' - SiqaRaya iLk başLadıqında SakLarsın Ya Hani .. Taki aiLen GöreNe Kadar ; Bende aşKa Kendimi ÖyLe SakLadm Taki Seni Görene Kadar .. ! #

' - YanLzLıqa yenLmemek İçin Sık Sık HayaLLer KuruLur ; aMa asLnda Neyin hayaLini Kurarsan Kur , yanLzLk Her HayaLin Sonudur .. ! #

' - BiLiyorum Kawqada BiLe SöyLenMez Bu Söz aMa ; ' S E N İ S E V İ Y O R U M ' .. ! #

' - BazLarı aLışmış DuRMadan SewqLi DeqstirMeye .. '' HakLsınz '' ÇünKü Biz aLışKın DeqiLz SewMediqimz Kıza '' Seviyorum '' DeMeye .. ! #

' - Hani Diyorsun ya '' SiL '' Beni Hayatından , saLak İnsan Beni siLqimi Sandın ?

| ' - Ne Kadar Marka TakıLırsan TakıL ; KaLbin ÇAKMA Be GüzeLim... ;) .. ! #

' - Giden Sizin İçin ÇoK DeğeRLi oLsada ; Kapıyı ÖrtünKi İçerde kaLanLar Üşümesin .. ! #

' - Aşk KarşıLıkLı oLmak Zorunda DeqiL Sadece ; '' TaMaM , Beni SevMesin ; aMa Hiç Kimse Ona DoKunMasın '' DiyebiLiyorsan , Aşk Bu İşte .. ! #

' - '' KeşKe ŞöyLe YapsaydıM beLki Severdi '' deMe. OSenin İçin Ne yaptı da Sevdin SanKi ? AkıL işi deqiL aŞk , GönüL Sewdin Mi Gerisi Bahane .. ! #

' - Tek Bir Gerçeği Var AşKın ; '' Karşındakinin Adam oLup oLmadıqını , aşıKKen deqiL ayrıLırKen anLarsn .. ! #

' - SewMeyi biLmiyorsan KuLLanma O iKi KeLimeyi .. ! '' Yani Ne Sen KirLet Aqzını O sözLe. Ne de O Söz ağLasın Kimin eLine Düştüm Diye .. ! #

' - KüçüKKen BabaMın SiqaRa İçişine Özendiqim Gibi Özendim yeşiLçam FiLmLerindeki aŞk SahneLerine .. BüyüdüKce zamanLa ne Kadar zararLı oLduqunun FarKına Vardım Siqaranın Ve Aşk'ın .. Biri Ciqeri Mi ParçaLar DiqeRi YüReqimi .. ! #

' - SorarLarsa Beni Sana SeviLmeden Seviyordu de .. Ne Kadarda SAftı de. O Kadar Seviyorduki KaLdıramadım de. İçinde Bir Ateş Yaktım HaLa Yanıyor De .. GitMeyince , araMayınca Eridir , Bitti de .. Bide Dünyası Varda Onu da Ben Karattım De .. Kendi eLiyLe Bir ÇuKar Kazdı Bende Gömdüm De .. ! #

' - Ne Kadar Gidişine Ses etMesemde , Bir Başkasının Senin İçini Isıtıcaqını bLmek ; Benim Hep İçimi Üşütecek .. ! #

' - Hani derLer ya '' Senin İçin Dünyayı YıKarım '' , Senin İçin Bir Sigara YaKarsam adam deqLm Kızım :)

' - EqeR OnunLa yaşadıkLarım Rüyaysa UyandırMa Beni Anne .. ! #

' - Eyy HıçkırıkLarım Sessiz oLun DuyMasın qeceLer .. ! #

' - Bir Sevda Sözü FısıLda ; Hazırım İnanMaya .. ! #

' - # Rakì gibi giRdin kafama, Onun gibi Döndürüyorsun asLìnda ; Kusup atMaLimiyim $eni Kendimden MeseLa , Ama bu kaLpte '' BIR OMURLUKSUN " Bunu saKın UnutMa .. ~ ! #

' - Sen Bilirmisin Birini Sevipte Söyleyememek Nasıl Bir Duygudur..? İçin içini Yer, Gözlerinin İçine Bakarsin.. O'nun ağzında ''SENİ'' Diye Bi Cümle Duysan KaLbinin Atışı Hızlanir.. Kendi içine kapanirsin dert yaratirsin kendine, tutuLmuşsundur Herşeyin Kurulmuştur Onun üzerine.. Ama O'ndan Gelen Bir Erkek Kardeşlik isteğ...i ; Got eder Hayat İşte böyle.. ;) .. ! #

- Şmdi Sensiz İstanbuL BoqacaK Beni biLirim ; aLısmak SensizLiqe Zor qeLir YüReqime .. qeceLerim Çok SoquK İçim Kor Ateşte ; UnutMa Bebeqm KaLbim Hep SeninLe .. ! #

' - yaR Son Kez Bak qözLerime .. ne oLur DoqRuyu söyLe ; Biri Varsa Yüreqinde .. ! #

' - Senin İçin İsyan etMicem aRtık RabbiMe , Bir Söz Veriyorum Kendime ; Kusura Bakma Yine Katıcam Küfürü Sözüme , Koyayım BöyLe Sewqinin HerŞeyine ; Son Kez Koydum Bak Yine ;) .. ! #

- ' KaLbimi Kaptırmışım Bir Kaşar'a : Ne YapsaM UnutaMıyorum Onuda , Hep akLımda be , Köşe Başında Onun DerdiyLe , Sarıyorum Esrarı Çarşafa , Arka pLanda ' MüsLüm Baba ' , BaşLıyorum FaÇa atMaya , Bu kaLbe ÇoK Verdin yaRa , ayrLmadan buLdun BaşKasınıda , Aşk Çok Boştan Be ' Aqa ' Sen Seversin Onu ; O Sever ' O n u n B u n u n Ç o c u q u n u ' .. ! #

'S o n'a Geldik Seninle Biliyorum Ama, ' S o n S u z L u q a ' Gelmeyi Neden Denemedin Söylesene..?

Tesbihimde ' 33 ' Tane Taş war,

İLk ' 8 ' yLe ; Seni S e v i y o R u m,
...
İkinci ' 8 ' yLe ; Seni Çok Ö z L e d i m
......
Üçüncü ' 8 ' yLe ; H e r ş e y i m s i n ,

Dördüncü ' 8 ' yLe ; Sana A ş ı ğ ı m ,

Ettimi 32 (:

KaLan ' 1 ' Tane TaşLada ,

Hepsine ' T ö w b e ' Ediyorum.. ;)

' - Sana Her Baktıqımda Sanıyorsun Ki '' haLa Beni Seviyo '' yanıLıyosun SewqiLim Ben Sana HeR BaKTqmda '' YapTıqın YavşakLıkLar akLıma qeLiyo '' .. ! #

' - ' O ' nun iLişKi Durumu : KiraLık .. ! #

# Sen ve Rakı Eşittiniz Gözümde , Rakıyı Bıraktım Bitirdim İradem'Lede : Bir Seni Bırakamadım Bende BağımLıLık Yapmışsın Doğruyu Söyle ' Nikotin ' Maddemi Var İçinde ? .. ! #

' - öLmek İçin DoqMustur ya İnsan ; O Yüzden YaqMur Sonrası TopRak KoKusunu Sever .. ! #

' - Sende ayRı bi saLaksın SewqiLim , ayrLdqmız Günden Sonra nasıL oLuyorda Bana '' NasıLsın '' Diye Bir Soru Soruyorsun :) .. ! #

' - ÇoK Şey biLmek Neye Yarar Haddini biLmedikten Sonra .. SusKunLuqum Seni yanıLtmasın , Konusursam KaLdıramazsın .. UnutMaK Beni yorMazda ; UnutLmak Sana KoyMaz Mı ? zaManında DeqeR Verip aLtını Çizdim
; Şmdi Bana zorLa Üstünü ÇizdireceKsin .. zaManında anLattm ANLAMADIN .. Sonunda anLattım AĞLADIN .. Neyse anLıyacaqın diLden SöyLu...yorum .. '' BEN BİRŞEY KAYBETMEDİM AMA SEN ÇOK ŞEY KAYBETTİN .. '' .. ! #

| ' - Canım Cennet İstiyorda GünahLarım Koyu vermiyor ; KaLbim Seni İstiyorda ELLer İzin Vermiyor .. ! #

' - YoLun düşerse düşLere,düşmemek için uğra ümitLere,hayaLin sığmazsa yüreğine,ßir gökyüzü kur kendine,aşk düşerse diLine hasretini ßırak sevda yeLine,ßir öfke düşerse diLine,öfkeni ver ******in eLine,yüreğin yanarda gözLerin doLarsa hüznünü yoLLa ßen ağLarım senin yerine .. ! #

' - SiqaraMın DuManında Sen yoKtun Siqarayı Bıraktım , Kadeqimde Sen yoKtun İçKiyi Bıraktım .. BıraKtımKi oLmayacak Hayatı Bıraktım .. ! #

‎' - Okyanusta öLmezde İnsan ; Gider Bir Kaşık Sevdada BoğuLur .. ! #

' - Ne Kadar KaLmak İstesekte Bazen GitMek Zorunda kaLrz .. '' Ve Ne Kadar Gitmek Zorunda oLsakta , Hep kaLmaktan YanadıR SoL yanıMız .. ! #

' - Bize DiyorLar '' Bu yoLLardan Geçtik '' BiLmiyorLarki Biz O yoLLardan Vazqeçtik .. ! #

' - Üçüncü Battaniyeyide Örttüm Şmdi Üstüme , YoK arKadaş Yine Üşüyorum Sensiz ; Kaç Kat Sewdiysem Seni .. ! # 3ncü battaniyeyide örtüm şimdi üstüme , yok arkadaş yine üşüyorum sensiz , kaç kat sevdiysem seni ! ~

' - HerKes Diyor Ki '' Yahu Kardeşim NEden Onu Sewdin '' , BaşKa KızMı YoKdu Ya Diyorum Benim qüzeL Kardeşim , yaRatıLAnı Yaratandan Ötürü SewdiK oLay buydu .. ! #

Emeğe Saygı :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt