[DÜŞÜNCE]Küfürü Engellemek!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SHaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

SHaX

DragonKO Data *****
Kas
402
5
Arkadaşlar Çoğu Serverın Başbelası Olan Küfür Birnevi Engelleyebiliriz. Oyun İçinde Dİkkat Ettiyseniz (tit,fuck,...) gibi kelimeler **** olarak geçiyor. ve benim tahminimce bu clientin içinde gizleniyor. nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan arkadaşlar esirgememeleri dileğiyle.

Cevap: [DÜŞÜNCE]Küfürü Engellemek!!!

Bu bir Çözüm Deilki Arasına - Koyar veya BoşLuk Bırakır Gine KÜFÜR eder İnsanın İcinde Olmucak Küfür etmek..Ya - li -siz engellencek yada ainen devam

evet Biliyorum Ama Ben Oyun içi Küfür Edilmesini Hiç Sevmiyorum. ve Bu olayın Kaynağına İnersek Bir kısmıda olsa engellenebilir diye düşünüyorum.

enqellenmez ever kufur yasanır^^

evet Biliyorum Ama Ben Oyun içi Küfür Edilmesini Hiç Sevmiyorum. ve Bu olayın Kaynağına İnersek Bir kısmıda olsa engellenebilir diye düşünüyorum.

birazda olsa engelleye bilirsin sana nasıl yapacağını söyleyeyim
çok sağlam küfür programını alacaksın onu kuracaksın bütün küfürleri kopyalayıp ebenezer da /trade kapattıgın gibi onları oraya ekleyeceksin örnek
s i e a q vs şeyleri hepsini yani uskoda titan yazamadıgın gibi :) yardımım dokunduysa çok teşekkür ederim..!

Küfür engellemek için kesin deil ama çözüm olabilr serveri oto kayıt deilde panelden kayıt olucak şekilde ayarlıcaksın kayıt olana +18 kişinin bileceği 3 soru sorucaksın bilirse oyuna girer bilemezse zaten velettir o yol alsın gitsin bölece veletler oyuna giremez küfür yarı yarıya hata daha fazla düşer

zor serverlarda 30 LvL'a kadar mute daha olumlu... hatta arttırılabilir..

Cok kolay ebenezer blockword dosyasina gİr kÜfÜr ne yazicaksin mesela sİe farzedelİm yaz engellenİr.!

Slander_us.tbl dosyasından düzenleniyor bunlar da, o dosya kilitli maalesef. Ebenezer klasöründeki BlockWord.txt dosyasına küfür yazıp deneyin, hiç denemedim siz deneyin belki olur.

Son düzenleme:

Arkadaşlar Önerilerinizi Tek Tek Deneyeceğim Olumlu Öneriler. Küfür Olması Çok kötü birşey şahsen kendi sunucumda edilmesinin cezasını 7 gün ban ve itemler + np leri silme cezası olarak veriyorum.

Forever Küfür usta :D Adam K2Network Adminine ingilizce bile yazıyor :d sövüyor dayıyor

Geri
Üst Alt