Dürümcü Mc Donals

Konu Yazar

emre0232

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
698
14
mc donalds dürüm satmaya başladı ...
Mc Donalds , eğer italya'da pizza , çin'de suşi satmıyorsa yakında bizim fırıncılar yardım alıp , italya'da lahmacun , eminönündeki balıkçılarda çin'de balık ekmek satmaya başlar vesselam ...
tabi süper gücü oluşturanların para için nerelere kadar eğilebileceğine iyi bir örnek ha ..? ne dersiniz ..?

yorumlar...:)

Cevap: Dürümcü Mc Donals

Abi o Tür Firmalar ülkenin yerel lezzet ve düşüncelerine önem veren çok Zeki şirketlerdir arkadaşlar

Mesela Bu DORİTOS ALATURKA yada LAYS HASAT BUNLAR , HACI ŞAKİR bunlar hep yabancı markaların türkiyedeki kurnazca oyunları sadece ürünleri fazla tüketilmesi için sadece türkiyede üretilir bunlar Hatta bence Bunlar Çinde Makarnalı cips bile üretmişlerdir baştada söylediğim gibi bu büyük şirketlerin sadece bi kaç oyunu bun ların yanında daha neler neler warda okuyanları sıkmak istemem

ne sıkmadım yha :D

Cevap: Dürümcü Mc Donals

Abi o Tür Firmalar ülkenin yerel lezzet ve düşüncelerine önem veren çok Zeki şirketlerdir arkadaşlar

Mesela Bu DORİTOS ALATURKA yada LAYS HASAT BUNLAR , HACI ŞAKİR bunlar hep yabancı markaların türkiyedeki kurnazca oyunları sadece ürünleri fazla tüketilmesi için sadece türkiyede üretilir bunlar Hatta bence Bunlar Çinde Makarnalı cips bile üretmişlerdir baştada söylediğim gibi bu büyük şirketlerin sadece bi kaç oyunu bun ların yanında daha neler neler warda okuyanları sıkmak istemem

ne sıkmadım yha :D

katılıyorum

Geri
Üst Alt