demir bilişim dolandırıcılıyı kanıtlar D: lan cakal cukala ugraşır olduk piyasanın .... sıctılar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cansara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
demirbilişim işni düzgün yapan birisidir butarz cocukca yazilarla neyi kanıtlamaya calişyorsunuz anlamiş değilim

demir bilişim sahte diyen adam 05357458460 bvenim no demir bilişim bir hata yaptıysa arayın kefilimm

o adamın satıyorum dedigi soacs burda diyosunda sen peki neden o soacs den benden 100 tl para talep ettn ???? ve gelmiş şimdi burda bakın bedava diyosun

Adsız.png

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    290.4 KB · Görüntüleme: 78
adam sana ne güzel yazmış bunlarda hile olur diyee 100 tl okadarı olur adam haklı bas git milleti karalama

işte :) demir bilişimin gercek yuzu budur :D ben susarım ama iş yaptıgım insanlar susmaz demiştim ben ekmekle oynmam ekmeyimle oynuyanıda ekmeksiz bırakırım hadi herkeze eyw şimdi insan karalama ii bişey deyil yapanlar zaten beli

tmm işte 100 tl istyosun benden ++ kazıkcının tekisin pus icin 150 tl panel icin 200 tl püffffff birde can saradan fiyat al bakim (ayak üstü sikiceklerdi azdaha demirbilisim)

demir bilişimin hırsız oldugunu zaten ilk defa duymuyoruz hani ama can sara laf yapıyorda can sara ilk defa duryorum bu piyasada uzun yılarım geçti demir bilişim kaç kişi dolandırdı yani dolandırmasından banane ama yaptı bunu

bodom kardeşte soyguncu oldugunu sölemiş zaten daha bişe demeye gerek yok siz istedgnz fiyatı istedgnz fiyata vermeye devam edin ozman ben sadece diger arkadaşlar icin söledim bosuna paraları gitmesin diye hadi eyw

Piyasada bi laf bilir misiniz ?
- İnsanlar sizi kullanamadıkları zaman karalamaya başlar.

Demir Bilişim ile 2 3 gün oldu çalışıyorum destek sonsuz. Bi mevzu da yaratacaksanız işinizi klavyeye döküp de biriniz sıçıp biriniz sıvamayın yeke yek takılın. akdaş bilmem ne cansara falan filan bunlar ile olmuyo canım kardeşim. Herkes de tükenir Demir Bilişim de azalır. Karalamaya da gerek yok ver bi referans bir de sizinkini görelim. Madem Demir Bilişime ekmek yedirmeyeceksin madem sen daha iyi yapıyorsun senin işini ben bi göreyim. Haa sen daha iyi yapıyorsan Demir Bilişimi bırakıp sana geleyim. Akdaş piyasa senin gibi boş insanların foruma açtığı şu dolandırıcı bu dolandırıcı mesajlarıyla dolu. Madem demir bilişim sahtekar senin bana garantin ne ? Yap bana bi db benim sana güvenmem gerekirken sen bana bi güven bakalım. Görelim kim dolandırıcı. Ekmeğinize bakın kardeşim.

İyi akşamlar,öncelikle ismi Can Sara olan parazitin böyle bir amaçsız ve işlevi olmayan bir vukuatı resmi bir sitede dile getirmesi 20.yüzyıl türkiyesinde çok rastlanan bir durum ve farkına varabilenler için böyle bir mevzuyu görüpte parazite eşlik edenleri gerçekten acımaktayım.Demir Bilişim ‘’Mert Demir’’ olarak hizmet veren ve gerçekten işinde hakikate yönelik çalışma içersinde bulunan başlıca gelen bilişim firmalarından birisidir,bunu sorgulamak,yargılama ve karalama işlemleri ise konuyu ortaya atan ve ona eşlik eden ‘’parazit’’ler için muhteşem bir öğündür.Burada önde gelen iki başlık üzerinden şunları söylemek iletmek isterim.’’HIRSIZ’’ kelimesinin anlamını iyi araştırıp kullanmasını önemle rica ederim.Hırsız diyerek hakarette bulunduğunuz Demir Bilişim,size istekleriniz üzerinde gereken fiyatı sunmaktadır ve alıp almamak size kalır,Demir Bilişim’in konuşma anında sizin banka hesap numaralarınıza erişipte söylediğiniz fiyatı kendi hesabına aktarma gibi bir durumu yok J Hırsız diye tabir edebilmeniz için bunu göstermeniz gerekemektedir.Bir diğer konu ise şudur ki Skype aracılığı ile sanal olarak konuşma içerisine girip kendinize hoş gelen ve tam bir ‘’parazit’’işi olucak şekilde gösterilebilecek ve algınalabilecek yerleri göstermek ise rezalet ve utanılıcak bir durumun zirvesine varmak ve realist bir şekilde olayı yansıtmayıp amacınızın yalan,yanlış karalama propagandadan ötesi değildir.Bu ifadeyi anlayabilenlere saygılarımı sunar ve Demir Bilişim’e başarılarının devamını dilerim.

Geri
Üst Alt