S Konu Yazar SinSee YeniDoganFm.Ws.Tc Radyo-C Ara 186 4 16 Ocak 2009 #1 başLıqtan anLşıLdıqı qibi sonu dayım - deyimLe biten keLimeLer cümLeLer yazıcaz ÖRNEK:yemek yemekteyim evet başLıorum konu açmaktayım +Rep Yiğidin Ekmeğidir
başLıqtan anLşıLdıqı qibi sonu dayım - deyimLe biten keLimeLer cümLeLer yazıcaz ÖRNEK:yemek yemekteyim evet başLıorum konu açmaktayım +Rep Yiğidin Ekmeğidir
R RahmetLY Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 11 0 21 Ocak 2009 #2 Cevap: ...dayım - ....deyim = ) Kim Vurduya Gittim Birazdan Ko'dayım gibie mi x) Repinizi esirgemeyin Bana 1rep werenin 40 yıl kölesi olurum..!
Cevap: ...dayım - ....deyim = ) Kim Vurduya Gittim Birazdan Ko'dayım gibie mi x) Repinizi esirgemeyin Bana 1rep werenin 40 yıl kölesi olurum..!
E emre0232 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 698 14 22 Ocak 2009 #3 Cevap: ...dayım - ....deyim = ) su içmekdeyim top oynamakdayim server kurmakdayım db editlemekdeyim video seyretmekdeyim yazi okumakdayim
Cevap: ...dayım - ....deyim = ) su içmekdeyim top oynamakdayim server kurmakdayım db editlemekdeyim video seyretmekdeyim yazi okumakdayim
Sony ●Ko Cüce DeLy^Si● Uyarıları Dikkate Almadı Ağu 623 15 15 Ağu 2009 #4 Cevap: ...dayım - ....deyim = ) pk atmakdayım bu işin farkındayım dayımı çok özLedim xD
E Elyminate Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ağu 13 0 16 Ağu 2009 #5 Cevap: ...dayım - ....deyim = ) yatak da kızlayım