CrueLKing
Member
- Ocak
- 64
- 0
Merhaba Öncelikle Kendimi Tanıtayım 26 Yasındayım AKSARAYLIYIM Bu işi Hobby oLarak yapmaktayım Ama Sonucta 1 elin nesi var 2 elin sesi var Sende 1 lira oLur Bende 1 Lira oLur Değişiriz 2mizinde 1 er lirası oLur Ama sende 1 bilgi bende 1 Bilgi oLduda degişirsek 2 mizdede 2 ser Bilgi oLur Sunucu Önemli deil Elimde Hersey var Dedicated VPS Su bu Sadece Guvenecek Saglam Arkadaslar Arıyorum Yas 18+ oLması ve Birsey soylendigi zaman Onun ustesinden gelebilecek artistlik yapmayacak Terbiyeli durust Ve en önemlisi adam gibi adam oLacak Ve kafası iyi calısıcak
aranan Özellikler Bunlardır Aşagıya Alınıcak
Özelliklerden anlayan kisileri Yazacagım Ben bu işi Yaparım Ve sadık kalırım diyorsan Buyur gel sana Fırsat Göster kendını
1 Kişi = Databaseden ve Prosedürlerden iyi Anlayacak evt.tbl.vs Bunları Sıfırdan yazabilecek bir kişi oLucak
3 Kişi = Reklam Ve forum bilgisi Super oLan Bize Her turlu Reklam Ve forum destegi Verecek Kişiler oLucak
1 Kişi = Websorumlusu olucak Web tasarımından Ve panel editlemekten iyi Anlayacak
Kimseyi Zorla Cagırmıyorum Gereksiz Birşeyler yazmayın İşte Ben bunları yapabilsem seninle Ne işim var diye Sözler Sarfetmeyın Dikkate alınmayacaktır Bana Yanımda yardımcı değil Gerektiginde Bir KARDEŞ olacak Adam lağzım İyi Forumlar..!!!
Ulasım Bilgilerim : [email protected] ve Özel Mesaj
Özelliklerden anlayan kisileri Yazacagım Ben bu işi Yaparım Ve sadık kalırım diyorsan Buyur gel sana Fırsat Göster kendını
1 Kişi = Databaseden ve Prosedürlerden iyi Anlayacak evt.tbl.vs Bunları Sıfırdan yazabilecek bir kişi oLucak
3 Kişi = Reklam Ve forum bilgisi Super oLan Bize Her turlu Reklam Ve forum destegi Verecek Kişiler oLucak
1 Kişi = Websorumlusu olucak Web tasarımından Ve panel editlemekten iyi Anlayacak
Kimseyi Zorla Cagırmıyorum Gereksiz Birşeyler yazmayın İşte Ben bunları yapabilsem seninle Ne işim var diye Sözler Sarfetmeyın Dikkate alınmayacaktır Bana Yanımda yardımcı değil Gerektiginde Bir KARDEŞ olacak Adam lağzım İyi Forumlar..!!!
Ulasım Bilgilerim : [email protected] ve Özel Mesaj