Cümleten S.A acil yardıma ihtiyacım var help me !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alim65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

alim65

New Member
Haz
10
0
cümleten Selamın aleyküm ben yeni bir server kurdum ismi belirsiz :D neyse orayı geçelim
şimdi bunu kurdum ama bi takım hatalarda ve sorunlarda gelmiyor değil şimdi bu site önerilmişti pvp server kurma konusunda baktım arastırdım ve buldum sonunda kurdum tüm ayarlar tam ama bazı sorunlarda doğmuyor deil ilk ss şu 1 ebenezer açılırken Aİ Server Hatası verio tabi ebenezer gene açılıo bu hatanın ardından ama bazı eklentileri eksik oluyo bu 1 ss722..jpg İŞTE EN BAŞ BELASI EBENEZER SORUNLARINDAN BİRİ YARDIM PLEASE :

(((':'(

ve buda başka bir sorun hepsi açık tabi ebenezer hatalı oldugundanmı kaynaklanıo bilmiom buda oyuna girme sorunu ve oto üyeliği devreye sokup üyelik alıp onu gm yapcakmısım SQL Serverdan onu anlatırsanız sevinirim ama ilk önce oto üyelik yapmayı anlatırsanız daha ii buda oyuna girme sorunum Database şifremle giriodum ve ıd imla bu hata çıkıyorr... yardım edene şimdiden çok teşekkür ediommm .. . .

723..jpg EVET BUDA BAŞKA BİR HATA YARDIMLARINIZI BELİORUM ACİLL [ ACİL ] !

Cevap: Cümleten S.A acil yardıma ihtiyacım var help me !!

msn em : [email protected] eklerseniz bi anlatabilrseniz çok saolun ltfn bilen biri varsa yardım etsin ...

anlatana gm lİk verİcemmm

arkadaşlar tamam 1 sorunu kendim çözdüm forumdan ama 2 ci sorun cok zor gözüküyo bunada bi yardım edin hayde http://i1007.hizliresim.com/2021/7/18/731.jpg

Geri
Üst Alt