Çok ufak bir soru biraz bilgisi olanlar içeri baksınlar ltfen [ USKO yu Pwp yapma ]

Konu Yazar

KingWimpBlade

New Member
Haz
10
0
Arkadaşlar ben usko oynuyorum uskonun 1800 setupuda var fakat bi client daha kurup onu pwp client yapmak istiyorum..

Bi fikrim var bu işe yarayabilirmi lütfen yardmcı olun tam bilgim yok ama server dosyasındaki ipyi ve client sürümünü degistirip start desem pwp servere göre ayarlanıp o servere girebilirmiyim ?

Cevap: Çok ufak bir soru biraz bilgisi olanlar içeri baksınlar ltfen [ USKO yu Pwp ya

uskonunkinden kolay kolay olmaz pvp client, ama demek istedigin 1800 setup yüklü olsun usko oynim sıkılıncada pvp oynim falansa bu mümkün zaten pvp clientide yükle 2 sini bi arada oynarsın ama demek istedigin 1 tane daha usko clienti yüklim ondan ip degişip pwp oynim demekse bu mümkün degil exesi, datası,zonesi,itemi falan degişmesi lazım

Cevap: Çok ufak bir soru biraz bilgisi olanlar içeri baksınlar ltfen [ USKO yu Pwp ya

teşekkürler int kotalı felan oldugundan dolayı indiremiyorumda ama pvp oynamam gerekiyor bazen ne yapacagımı bilemedim :/

Geri
Üst Alt