E Konu Yazar efsanevi_hacker New Member Kalemi Kırıldı! Şub 407 0 22 Haz 2009 #1 beyler canawarlar gözükmüyor yardım edin eskiden kecoon du simdi oda olmuo :S
kol3r4 Bende Loper Olucam Haz 873 12 22 Haz 2009 #2 Cevap: CanavaRLAR gÖZÜKMÜYOR yARDIM Edin Chr klosörünü usko nun kiyle dğeiştir
E Konu Yazar efsanevi_hacker New Member Kalemi Kırıldı! Şub 407 0 22 Haz 2009 #3 Cevap: CanavaRLAR gÖZÜKMÜYOR yARDIM Edin denedim ama olmadı kardes cracter datada hata:S
B by_ucuqcocuq New Member Kalemi Kırıldı! Ara 295 7 22 Haz 2009 #4 Cevap: CanavaRLAR gÖZÜKMÜYOR yARDIM Edin Datayı da değiştir
E Konu Yazar efsanevi_hacker New Member Kalemi Kırıldı! Şub 407 0 23 Haz 2009 #5 Cevap: CanavaRLAR gÖZÜKMÜYOR yARDIM Edin by_ucuqcocuq' Alıntı: Datayı da değiştir Genişletmek için tıkla ... kaç kere yapatım olmadı
Cevap: CanavaRLAR gÖZÜKMÜYOR yARDIM Edin by_ucuqcocuq' Alıntı: Datayı da değiştir Genişletmek için tıkla ... kaç kere yapatım olmadı
B berani Member May 33 0 10 Tem 2009 #6 Cevap: CanavaRLAR gÖZÜKMÜYOR yARDIM Edin benimde bu sorunum var
merih007 Private Server Editör ... May 212 7 10 Tem 2009 #7 Cevap: CanavaRLAR gÖZÜKMÜYOR yARDIM Edin Usko CHR eskiden olurdu Usko Artıq Char Karakter Hatası Werdirtmeye Basladı Ko-cuceden Client Paylasımdan CHR indir olucaktır ...!
Cevap: CanavaRLAR gÖZÜKMÜYOR yARDIM Edin Usko CHR eskiden olurdu Usko Artıq Char Karakter Hatası Werdirtmeye Basladı Ko-cuceden Client Paylasımdan CHR indir olucaktır ...!