Bu hata sadece x-skipli serverlarda çıkıyor.Starta bastıktan sonra oyun açılmıyor ve bu yazı yazıyor "Unkown Error Occurred".Kimileri net-fremenetworku yükleyince geçiyor kimisinde geçmiyor.Bende mesele 2 pc var.Birisinde bu hata yok.Diğer pc ye yeni kurdum oyunu bu hatayı veriyor.Googleda araştırdım çoğu kişi bunla karşılaşıyor ama çözüm yok.https://www.ko-cuce.net/threads/69108-Xskip-Unknown-Error-Occured-[-1000-zm]
Bu linktete service pack yükleyin diyor adam ama yine aynı hatayı veriyor.Konudaki herkes yükledim olmadı diye yazmış zaten.Bence bu hatanın sebebi system32 dosyalarında bişe eksik yada windows güncellemeleri eksik.Windowsda sahte olduğu için güncelleme yapmıyor.Bu arada normal soacslı serverlarda bu hata vermiyor.
Konuyuda silmeyin bunla ilgili en uygun yer burasıydı.
Bu linktete service pack yükleyin diyor adam ama yine aynı hatayı veriyor.Konudaki herkes yükledim olmadı diye yazmış zaten.Bence bu hatanın sebebi system32 dosyalarında bişe eksik yada windows güncellemeleri eksik.Windowsda sahte olduğu için güncelleme yapmıyor.Bu arada normal soacslı serverlarda bu hata vermiyor.
Konuyuda silmeyin bunla ilgili en uygun yer burasıydı.