Bosh aradı gitti

Konu Yazar

Blood_Family

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
509
6
NBA’deki yıldızımız Hidayet Türkoğlu, resmen Toronto Raptors’lu olurken, transferin perde arkasında ilginç gelişmelerin olduğu ortaya çıktı. İmza töreninde konuşan Raptors Genel Menaceri Bryan Colangelo, “Hidayet Portland’dayken ben Chris Bosh’a ulaştım. Bizim Hido ile yaptığımız görüşmelerin ardından Chris de, Hidayet’i arayarak onunla konuştu. Ben inanıyorum ki, Hidayet için Bosh’un onu araması çok önemliydi. Çünkü Raptors’ın yıldızı Bosh arar ve ‘bize katılmanı, Toronto’yu güçlendirmeni istiyoruz’ dediği anda Hido’nun etkileneceğini düşünüyordum” yorumunu yaptı. Basın toplantısında konuşan Hidayet de, “Bosh’un sesini duyduğumda çok mutlu oldum. O, bu ligde All-Star seçilmiş bir oyuncu. Böyle bir oyuncudan telefon almak tabiki beni memnun etti ve benim için önemli oldu. Onun benimle oynamaktan mutlu olacağına eminim” diye konuştu.

Chris Bosh: Hido’yu kaptık
Raptors’ın en pahalı oyuncusu olan Chris Bosh, internet sitesi Twitter’da bulunan sayfasına yazdığı mesajında, “Hido’yu kaptık. Önümüzdeki sezon çok eğlenceli olacak” dedi. Bu arada, Türkoğlu’nun eski takımı Orlando Magic’in yıldızı Dwight Howard da, resmi ‘blog’una, kendi gelişiminde Hidayet’e çok şey borçlu olduğunu vurgulayarak, “Türkoğlu, 5 yıldır burada. Benim için çok şey ifade ediyor. Takımda kalmasını çok isterdim. Türkoğlu, kariyerim boyunca gördüğüm en iyi asistçilerden biri” ifadelerini kullandı. Öte yandan Hido, Orlando’ya 5 yıl için 53 milyon dolara imza atarken, 4 takım ve 8 oyunculu takasta yer aldı. Hido, Toronto’ya; Marion, Humphries ve Jawai, Dallas’a gitti. Bruckner de Memphis’ten Dallas’a geçerken, Wright ve George da, Dallas’tan Toronto’ya geldi. Orlando nakit para aldı.

Büyük ilgi vardı
Medya karşısına çıkmak için dün Toronto’ya gelen Hido, kentte büyük ilgiyle karşılandı. Raptors yöneticileriyle basın toplantısı düzenleyen Türkoğlu, “Bana bu fırsatı veren herkese teşekkür ediyorum. Bir ‘Raptors’ olmaktan mutluyum. Bu takımı seçmek zor olmadı. Bana tanınan fırsatları en güzel şekilde değerlendireceğim. Takımda çok kaliteli oyuncular var. Hep beraber çok güzel maçlar çıkaracağız” dedi.

26 numara giyecek
Kings’te 5, Spurs’ta 14, Magic’de ise 15 numaralı formaları giyen Hidayet Türkoğlu, Toronto’da 26’yı tercih etti. Hido’nun 26 numarayı seçmesinin nedeni merak konusu olurken, basın toplantısında katılımcılara “Türkoğlu 26” yazan tişörtler dağıtıldı. Hido ayrıca hayranlarıyla fotoğraf çektirip, imza dağıttı. Öte yandan Raptors’ın resmi internet sitesinde Hidayet’e müthiş bir ‘hoşgeldin’ kilibi hazırlandı. Bu jestin Hido’yu oldukça mutlu ettiği öğrenildi.

Geri
Üst Alt