Bodom1992 Dolandırıcıdır Db Satın Almayın Arkadaşlar! Demir bilişim ilede alakaları var!

Konu Yazar

sefaburak07

Member
Ara
70
0
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün dolandırıldım. Tüm yetkililerin ilgilenmesini bunların forumdan uzaklaştırılmasını istiyoruz.

Yaklaşık 3-5 gündür server kurmak için db editör arıyoruz. Malum herkez gibi bizde ko-cüce'den arıyoruz. Server kurulumu bölümüne girdim ve 3-5 kişi buldum ve konuşmaya basladım. Videolarını inceledik hoşumuza gitti. Daha sonra konuşmaya başladık isteklerimiz istemediklerimiz. Bu herşeyi kabul etti onayladı yapıcam edicem dedi.

Arkadaşla 16 gb ram + homeko db 550 tl'ye anlaştık. Ancak suan bu kadar bulunmadığı söyledik usko'daki karakterimizi sattık 190 tl olduğunu belirtik. Ve
Ödemeyi nakitimiz olmadığı için Oyunfor.c o m sitesindeki hesabımızda bulunan paradan göndereceğimizi söyledik. Kabul etti. Olur dedi. İlk başta 190 tl gönderin kalanını 10 gün içinde gönderirsiniz dedi. Kabul ettik bizde.

Bize ilk önce teb bankası hesabı verdi biz oyunfor'dan ödeme yapıcağımızı söyleyince onların teb hesabı olmaması lazım eft yaparlar oda geç olur dedi. Ve ablamın hesabını size vereyim dedi. Garanti bankasından İstanbul beylikdüzü şubesi adına açılmış bir hesap no ve iban verdi. Bizde oyunfor.com'a girerek bakiyeyi çekme talebi verdik ve çekilen tutarı bize ablamın hesabı diye verdiği hesaba gönderdik yaklaşık 10 dakika sonra oyunfor.com tarafından talep onaylandı ve ücret karşı tarafa geçti. 12-15 dk sonrada arkadaş yazdı tamam ödeme gelmiş kuruluma başlıyorum diye.

Ne kadar sürer diye sorduk yaklaşık 1 saate biter dedi.
Yarım saat oldu olmadı bitti mesajı geldi.

Sunucu ip sini kullanıcı adını ve şifresini verdi.

Server'a girip baktık 2 gb ram vardı neden böyle oldugunu sorduk paranın tamamını gönderince yeni sunucu alacagını 16 gb ram olcagını bugun sadece test amaclı isteklerimizi yerine getirmek için açtığı söyledi.

Start verdiğini sunucuya girip bakmamızı söyledi girdik baktık herşey normaldi. Server'a test için girmeye başladık gezdik baktık ve bize verilen gösterilen ve video'daki ile ilgili yakından uzaktan alakası olmayan bir db ile karşılaştık. Neden böyle olduğunu sorunca bize düzenleneceğini sorunları not almamızı yarın vermemizi ve yarın sorunları kaldıracagını söyledi.

Yaklaşık 1 saat kadar daha geçince biz isyan etmeye basladık çünki istediğimiz gösterilen db değildi. Skypeden yazdık ve geri ödeme istedik bizden hesap no istedi verdik göndereceğini düşündük. 30 dk yazmadı en son 3 -5 kere yazınca eft gönderdiğini yarın elinize geçer paranız yazdı dekont fotoğrafını istedik.

Ve direkmen;

EVNMz9.png

bu yazıları gönderdi bize ve kolay gelsin dostum dedi.
fazla uzatırsanız silicem yazdı.

Daha sonra mahkemede açabilirsiniz ben size vds yi verdim db yi verdim yazdı. Oysaki şuan sunucu açık ama şifresi değiştirilmiş girmiyor.

Daha sonra kendi kendine ben hiç "DEMİR BİLİŞİM" ismini bile yazmamışken o;

"BENİ DEMİR BİLİŞİMDEN EKLEDİNİZ BEN SİZE DİĞER DATABASE NİN FİYATINIDA VERDİM ŞİMDİDE AYAK YAPIYORSUNUZ SİZİ KİŞİLERDEN KALDIRIYORUM" dedi ve kaldırdı.

KO-CÜCE YETKİLİLERİN KONUYA EL ATMASINI İSTİYORUM
BAŞKALARININ DOLANDIRILMASINI İSTEMİYORUM
VE "BODOM1992" ADLI KULLNICININ HUKUKİ YOLLARA BAŞVURMAK İÇİN LOG BİLGİLERİNİ, İP BİLGİLERİNİ RİCA EDİYORUM.

Afedersin ama adımı kullanmıssın ne alaka onu çözemedim ben ? benimle alakası olmayan adamlar bana çamur atıyor sende burda gelmişssin benim adımı kullanıyorsun ne sacmalıyorsun onu anlamadım. Benim dolandırdığım bi kişiyi getir karşıma,terbiyesi terbiyesiz işler yapiyonuzu yeter artık millete gidip dolandırılıyorsunuz sonra gelip bana camur atıyorsunuz. boddom diye bahsettiğin adam cansara zaten bunu anlaman lazım teb bankasındada adıma hiç bir hesap yoktur. Bahsettiğiniz kişinin dolandırıcı olduğunu buradan defalarca yazdım fotograflar gonderdim halada elimde kayıtlı olarak mevcut fotograflar oturupta benim adımı izinsiz yere kullanmayın. Konu başlığındada alakalı var demişsin bana bi özür borçlusun.

lan adam gibi konusun ilk beni bu isekatmayın yalan yanlıs seyler le ilgilenmiyorum adam orda yazmıs benle dusman ola bilirsin ama dostum bnm bu konudan hic bi ilgim yok demir bilişim

Geri
Üst Alt