E Konu Yazar ero3 New Member Eyl 16 0 18 Ağu 2010 #1 Cevap: Bİfrost gate gİrİŞ patch BEYLER MONUYU KIRDIKTAN SONRA BF YE YE GIREMIYORUM ACIL PATCH LAZIM SIMDIDEN TESEKKURLERff: 13 minutes dakika sonra eklenen: +++++++++++++++++++++++++++++++ Son düzenleme: 18 Ağu 2010
Cevap: Bİfrost gate gİrİŞ patch BEYLER MONUYU KIRDIKTAN SONRA BF YE YE GIREMIYORUM ACIL PATCH LAZIM SIMDIDEN TESEKKURLERff: 13 minutes dakika sonra eklenen: +++++++++++++++++++++++++++++++
E enesx15 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 456 0 18 Ağu 2010 #2 Cevap: Bİfrost gate gİrİŞ patch katılıyom gateye tılan mıyor:S
De4THaNGeL Member Tem 53 0 21 Ağu 2010 #3 Cevap: Bİfrost gate gİrİŞ patch Aynen ya gateye tıklıyorum sabah geliyodu yazı simdi yine gitti bişi gelmio questmenu_us ile talk mı ne lazım sanırım upload ederseniz Sevinirim
Cevap: Bİfrost gate gİrİŞ patch Aynen ya gateye tıklıyorum sabah geliyodu yazı simdi yine gitti bişi gelmio questmenu_us ile talk mı ne lazım sanırım upload ederseniz Sevinirim
karageah16 CriticalDamage - Müdavim Cuce Şub 213 2 22 Ağu 2010 #4 Cevap: Bİfrost gate gİrİŞ patch eğer usko yüklüyse bilgisayarına uskodaki object ve dtex dosyalarını at pvpne düzelmesi gerekir
Cevap: Bİfrost gate gİrİŞ patch eğer usko yüklüyse bilgisayarına uskodaki object ve dtex dosyalarını at pvpne düzelmesi gerekir