Η Konu Yazar ηιgнтмαяє Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 328 16 14 Haz 2008 #1 Başlıktaki Gibi... patch fln varsa lütfen verin çok lazım
V Viva La Muerte Kimseye Etmem Şikayet May 525 28 14 Haz 2008 #2 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen usko chr item fx vs klasörünü kendi clientie atarsan hallolur sanırım sadece chr klasörü yetiordu ama emin değilim... npclooks.tbl de olmalı çünkü...
Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen usko chr item fx vs klasörünü kendi clientie atarsan hallolur sanırım sadece chr klasörü yetiordu ama emin değilim... npclooks.tbl de olmalı çünkü...
Η Konu Yazar ηιgнтмαяє Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 328 16 14 Haz 2008 #3 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Ya bende usko yok oynamıorum bi zahmet uplarmısn
Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Ya bende usko yok oynamıorum bi zahmet uplarmısn
Η Konu Yazar ηιgнтмαяє Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 328 16 14 Haz 2008 #4 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Upladınmı?
V Viva La Muerte Kimseye Etmem Şikayet May 525 28 14 Haz 2008 #5 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen gerekli patcher var forumda aratırsan bulursun...
Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen gerekli patcher var forumda aratırsan bulursun...
Η Konu Yazar ηιgнтмαяє Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 328 16 14 Haz 2008 #6 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Kardeş Bulamadım bi yardım etsen?
Η Konu Yazar ηιgнтмαяє Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 328 16 14 Haz 2008 #7 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Up up upupupupupup
T tutkuu Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 325 1 14 Haz 2008 #8 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen RapidShare Webhosting + Webspace şifre:ko-cuce içinde ilgili olan herşey var..
Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen RapidShare Webhosting + Webspace şifre:ko-cuce içinde ilgili olan herşey var..
Η Konu Yazar ηιgнтмαяє Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 328 16 14 Haz 2008 #9 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Teşekkürler Allah razı olsun repini verdim
Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Teşekkürler Allah razı olsun repini verdim
Η Konu Yazar ηιgнтмαяє Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 328 16 14 Haz 2008 #10 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Malesef,yine olmadı
4K1ssOfL1fe Member Mar 69 0 29 Mar 2009 #11 Cevap: Bifrost Canavarlarını Göremiyorum Yardım Edin Lütfen Aynen ya Bende göremiom :S