Benim Bir sorunum Var İçeri = > PC

Konu Yazar

Terry_More

¤¤¤ƒØ®µM ©ùc£§î¤¤¤
May
227
9
Şimdi Diyecegim şey biraz komik gelebilir :D benim sorunum PC oyunlarda çok hızlı Çok Hızlı sanki Speeder Xp açmışım gibi pc cok hızlanıyo hızdan oynanmıyo zaten sürekli dc ediyo diger oyunlardada ole reset atınca düzeliyo bir zaman sonra gene napıcam tek çözüm formatmı onuda bilmiyorum :S ??

Cevap: Benim Bir sorunum Var İçeri = > PC

format at takıldıgın yerde foruma mesaj at :F :haha:

hyr bu programı çalıştırdığında mesela oyunda oynarken calıstır oyundan atar nedeni ramının üstüne çıkması böyle prog. benzeri kullanman pc ye zarar verir daha büyük sorunlara bile yol acar bence kullanma ram al

Öyle bir program kullanmıyorum FormaT attım sonuç aynı Donanımdan Kaynaklanıyor . Nedenide Anakart Muhtemelern Ekran Kartı - Anakart Arasında uyuşmazlık var .Anakartım dandik biraz. Birde Oyunda sürekli Gönderme alıyırum bunun nedeni nedir ?

ya donanım uyumsuzlugundan deil sen bi bak bios a orda wolt ayalarlarını arttırmıssındır işlemcinin .. Normal wolt değeri 1,70 dir onu öyle ayarla..

ßnm bios da ram ekran kartı vs de war Onlar sendede warsa ..

onlara da ßak düşür değerleri Olmazsa bios a rest at :)

nasıl atıcam diyorsan.. Bios pilini cıkar pc yi aç geri kapat bios pilini geri tak :)

Zaa ben pc yawas die üzülüodm :D

ya donanım uyumsuzlugundan deil sen bi bak bios a orda wolt ayalarlarını arttırmıssındır işlemcinin .. Normal wolt değeri 1,70 dir onu öyle ayarla..

ßnm bios da ram ekran kartı vs de war Onlar sendede warsa ..

onlara da ßak düşür değerleri Olmazsa bios a rest at :)

nasıl atıcam diyorsan.. Bios pilini cıkar pc yi aç geri kapat bios pilini geri tak :)

Biz Bunu Okulda Makine Şifrelerini Unuttuğumuzda Çıkarıp Takıyorduk O zman Şifreler Siliniyodu

bios sıfırlanır şifre warsa oda silinir yani :)) :korsanh:

Geri
Üst Alt