Konu Yazar
KingWimpBlade
New Member
- Haz
- 10
- 0
Arkadaşlar ben surekli pwp server degistiririm bi ara iyi server die baharko ya başladım. Onun clientini tammaladıktan sonra oyuna girdim baktım edit var felan degistrdm serveri fakat onlarca server denedim ya girişte ya id şifre yazarken yada servere tıklayınca mutlaka hata alıyorum lutfen yardım edin clientten çok fazla anlamadıgımdanda sorunun nerde olduguun bilemiyorum
Hata şu > Windows belirtilen aygıta v.b. erişemedi. Bunun için izniniz olmaya bilir [ KnightEmpire.exe ] napmam gerekli yardım edin ltfen.... :v:
Bu arada int sınırlı elimdeki tek clientte bu yani bunun üzerinde degisiklik yapmam gerekli o knight empireyi degistir derseniz degistirince buseferde knight empire dosyası bulunamadı dio ...
Hata şu > Windows belirtilen aygıta v.b. erişemedi. Bunun için izniniz olmaya bilir [ KnightEmpire.exe ] napmam gerekli yardım edin ltfen.... :v:
Bu arada int sınırlı elimdeki tek clientte bu yani bunun üzerinde degisiklik yapmam gerekli o knight empireyi degistir derseniz degistirince buseferde knight empire dosyası bulunamadı dio ...