GmAtlantiS
New Member
- Reaction score
- 0

Merhaba değerli Knight Online sever arkadaşlar...
Yepyeni bir oluşum içerisindeyiz. Yakın zamana kadar sizler gibi heycanla saatlerini saydığım , açılışlarını beklediğim ve günlerimi geçirdiğim serverler da mola verip geldiğimde bütün emeklerimin , saatlerimin , günlerimin heba olmasından çok sıkıldım . Bu nedenlerden dolayı işin teknik ( mutfak ) kısmına el atmak istedim. Eminim ki benimle beraber bu yazıyı okuyan herkesin " evet, çok doğru " dediğini duyuyorum.
Samimi bir yaklaşım ile karşınıza çıkmak istedim amacımız kalitetli oyun, karşılıklı saygı ve dürüst bir ortam sağlamaktır. Elimizden geldiğince değil bütün benliğimizin el verdiği kadar size bu saydığım şartları yerine getireceğimizin sözünü veriyorum.
Siz değerli oyun arkadaşlarımın beni çok iyi anladığını ve içtenlik ile bana yardımcı olacağınızı biliyorum.
Eksik ve hataları zamanında çözüp , eleştirilerinizi dikkate alıp en kısa sürede dönüt sağlanması hataların giderilip , fixlenip oyun aksamadan entegre edilmesi bizim birinci önceliğimiz olacaktır.
DİP NOT : SERVER İP , AÇILIŞ BETA VE OFFİCAL TARİHİ ve FACEBOOK Grubumuz ilerleyen günlerde sizlerin yorumları ve isteklerine göre belirlenecektir . İyi Günler ...

Son düzenleme: