arkadaşlar yardım pfff

Konu Yazar

01ottoman

Member
Eyl
827
0
arkadaşlar dabase kuruom new database diom kn_online yazıom tamam a tıklıom hata verior çözemedim yardım edermisiniz

Cevap: arkadaşlar yardım pfff

11.Database'yi Kurarken Yada Restore Yaparken Hata Alıyorum?

Arkadaşlar Bu Hatanın Adı: '' you are attempting to overwrite an existing database. Check the force restore over existing database option to overwrite the existing database.'' dir.
Bu Hatanın Türkçe Anlamı İse: ''Varolan bir veritabanı üzerine çalışıyorsunuz.Mevcut Veritabanı seçeneği Mevcut.Mevcut Veritabanının Üzerine Yazamazsınız.. Geri Gidip Kontrol Edin.'' diyor

46758256.jpg

Bu Hatanın Oluşma Sebebi Önceden Database Kurmuşsunuz Yada Kurarken Hata Alıp Kapatmışsınız Sonrada Tekrar Açıp Databaseyi Kurmaya Çalışırken Böyle Bir Hata Alırsınız Çünkü Önceden Kurduğunuz Dosyanın Üzerine SQL İşlem Yapamayacağı İçin O Dosyayı Silip Tekrar Denemeniz Lazım.

O Dosya Nedir Nerde Kurdum?
Restore Database'de Force Restore Over Existing Database Tikini İşaretlerken Bazılarınız Altta Görmüştür.
KN_Online1_Log
KN_Online1_Data

Bu Dosyaları Siz Farketmeseniz Bile C:/'Ye Kurar.
Yada *****nin Başındaki C:/ Değiştirip Farklı Bir Disk Seçebilirsiniz..

28798535.jpg

Sorunu Çözmek İçin C:/'Ye Girin.Mdf Ve Ldf Uzantılı 2 Tane Dosyayı Silin Tekrardan Database Kurmayı Deneyin..
(Options Tiklerinizin Doğru Olduğundan Her Zaman Emin Olun.)

Eject Tapes (if any) after restoring each backup Tikine Tıklayarakta Sorunu Çözebilirsiniz.
Türkçe Anlamı ''Her Database Restore Ederken Önceden Kurulmuş Dosya Varsa Onları Silerek Yerine Yenisi Kur''SQL Sizin Yerinize O Dosyaları Otamatik Silecektir 2 Çözümden Birini Deneyin..

Geri
Üst Alt