Arkadaşlar Win 7 Kullanıyorum Tüm Clientleri Denedim. Knight Empire Exe açılmıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cem123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

cem123

Member
Mar
46
0
Merhaba arkadaşlar win7 bilgisayarım war tüm pwp clientlerini denedım ama hiçbiriyle giriş yapamıyorum. knıght Empire exeyi pwp kurulu olan dosyaya atamıyorum . exe uzantılı hiçbir dosyayı açamıyorum yardımcı olacak warmı.. Teşekkürler

Cevap: Arkadalar Win 7 Kullanıyorum Tüm Clientleri Denedim. Knight Empire Exe açılmıy

Sevgili kardeşim ben aynı sorundan muzdariptim . Eğer ki güncelleme yapıyorsan bilgisayarına ve service pack 1 güncellemesi win 7 işletim sisteminde kuruluysa, bu sp1 [Knight Online] ile çakıştığı için hata veriyor. Eğer ki sp1 güncellemesini bilgisayarından kaldırırsan hiç bir sorun yaşamadan Pv Serverlara girebilirsin. Ben çözümü böyle buldum umarım seninde sorununu çözebilirim.
Bunu nasıl yapıcam diyorsan eğer ;
windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/uninstall-sp1 adresinden yararlanarak bu işlemide böylece halletmiş olursun. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Cevap: Arkadalar Win 7 Kullanıyorum Tüm Clientleri Denedim. Knight Empire Exe açılmıy

Sevgili kardeşim öncelikle bilgisayarına SP1 kurulu geldiyse kaldırılmaz;

Windows 7'nin henüz tamamlanmamış olan SP1 paketi kaldırılamaz

Aynı sorundan bendede vardı çözdüm tabi ama bilgisayarımı ; Windows XP yaparak

Sanada tavsiye ederim :)

launcher e saqa tıkla yönetici olarak çaılştır de bide belki sorun hallolur

Geri
Üst Alt