Arkadaşlar Server Kurdum Sadece Oto path kaldı ayarladım ama atmıo oto patch bakın bi

Konu Yazar

ahmeto234

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
150
0
Ardaşlar Başlıktada belırttıgım gibi server kurudm app server db odbc port inileri her seyi knotrol ettim oto patch atmıo bu hatayı verior galaktosempire.zapto.org hatası verıor launcherde yardım edın gm lık vercem sınırsız [email protected] alt çizgiler 2 tane :)) ekleyın..

Cevap: Arkadaşlar Server Kurdum Sadece Oto path kaldı ayarladım ama atmıo oto patch b

Kardeş Kızma Ama İni İle İlgili Bir Sorun %1000 ;)

Cevap: Arkadaşlar Server Kurdum Sadece Oto path kaldı ayarladım ama atmıo oto patch b

yaw birinizde kurmasın yeter piyasa sw kaynıyor xD neyse hadi yardım edim portlara bak bi de inileri kontrol et

off bisi bilseniz sascam saten pff :S kim ne biliyoki arkdsm susunda bos muhabbet yapmayin .... burda tecrubeli insanlar var ollar konussunlar. ;) arkadaslar

arkadasim senin AyarLArin eksik yapilmistir buyuk ihtimalle msn ekledim konusalim

File Zillanı Kontrol Ettinmi ?

Geri
Üst Alt