Arkadaşlar Knight Online Patch Doldurmuyor

Konu Yazar

TheHeroeS_TR

Active Member
Eyl
1,844
1
arkadaşlar başlıkta dedigim gibi doldurmuyor hiç bir hatada cıkmıyor
yardım lütfen :(

Cevap: Arkadaşlar Knight Online Patch Doldurmuyor

Patch Doldurmuyor Derken Knightı Yükledim Patch Doldurmuyor mu Yoksa Yeni Gelen Patchı Doldurmuyor Mu.?

Eğer Knightı Yeni Yüklediysen ve Patch Doldurmuyorsa
* ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ Adresine Gir
* 1706 Patchını İndir
* Rardan Çıkart Data Diye Bi Klasör Oluşacaktır Onun İçindekileri Knight Online Klasörü İçinde Bulunana Data Klasörüne At
* Optiona Gir ve Game Versiyon Yazılı Alanı 1706 Yap ve Altında Bulunan Contents Of The Update ye Bas ve Evet de Sonrada Save Changes and Start Butonuna Bas ve Patchler Yüklenecektir.

Eğer 1741 Patchını Yüklemiyorsa ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ adresinden 1741 Patchını İndir Ve Knight Online Klasörüne At

andros dediğin seyi yaptım ama bi faydası olmadı .!
heLp!!:(

optionu aç versionu 1 yükselt sorunun çözülür :)

ya kardes dediniz gibi yaptım ne orlsunuz yardım edin gene olmadı amq ne iş bu ya bende anlamadım internet var ama starat yoq adanmlar ne güzel oynuor LLAH RIZASI İÇİN YARDIM NE ORLSUNUZ CİLİENDTİ YENİ YÜKLEDİM PACTH DOLDURMUOR OFF NE ROLSUNZU MANUEL PATCH YAPSAM BİLE GENE STARAT YOQ YARDIM HELPP LÜTFENN!!

Ne olrusnuz yardım hadi görim siziib i bakın bişeler yazın lütfnen

Son düzenleme:

ya kardes dediniz gibi yaptım ne orlsunuz yardım edin gene olmadı amq ne iş bu ya bende anlamadım internet var ama starat yoq adanmlar ne güzel oynuor LLAH RIZASI İÇİN YARDIM NE ORLSUNUZ CİLİENDTİ YENİ YÜKLEDİM PACTH DOLDURMUOR OFF NE ROLSUNZU MANUEL PATCH YAPSAM BİLE GENE STARAT YOQ YARDIM HELPP LÜTFENN!!

Ne olrusnuz yardım hadi görim siziib i bakın bişeler yazın lütfnen

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ Adresine Gir.
1745 Patchını İndir.
Dosyayı Zipten Çıkar.
KnightOnline.exe Oluşacak
Onu KnightOnline Klasörüne At ve Var Olan Dosya İle Değiştir.
Sonrada Optiona Gir ve Game Versiyonu 1745 Yap.
Game Versiyonun Altında Bulunan Contents Of The Updateye Bas ve Evet de.
Sonrada Save Changes And Start'a Bas.

Kardes dedini yaptım gene bi bok yok Ya bu netten kaynaklanıor olabilir mi yada dns den ne orlşsunuz yardım bu işi yapalım yoksa kafayı ycem ben ne pacth dolduruor neden startvar hem trkopmda hemde uskomda start gitti amq S::S:S:

kardeşim bendede aynı sorun var ama verdiin linkete 1711 deb başlıyo 1709 dan itibaren lazım

yardımcı olursan sevirim
msn :[email protected]

:v: lütfen biri şu sorunu nasıl halledeceğimizi yazsın çünkü benim gibi birçok kişi bu sorunla uraşıyo.

Son düzenleme:

k2 nin kafasızlığından oluyor bunlar :)

Ben sorunu çözdüm ama biraz radikal bir çözüm oldu benimki.KO yu ve setupunu bilgisayardan sildim.Koyu bigdownload dan indirmiştim siteye girip bu sefer mmofury den indirdim kurdum ve oldu.Ama dediğim gibi baya radikal bi çözüm.

Aynen kardesim bu dns sorunuda değil baska bişey sorunuda değil ama NEYYY sorunu bende anlamaıdm ya ALLAH RIAZSI İÇİN ADMİN ANDROSU MUSUN NESİN :D Aynı Linki herkese kakalayıp durma D:yok oyunu yeni yükledin filan :D onLar işe yaramıoror anLsanaaaa Artık bişeler buLun catlıcaz !

kardes aynı sorun bendede war lutfen yardımm yenı ındırdım uskoyu tıkladım launcher e pach dolmuor ole donup kalıor yardım plss:D:D:D:D

arkadaslar bendede aynı sorun var ksein sonuc Lazım bızee

Son düzenleme:

kardes aynı sorun bendede war lutfen yardımm yenı ındırdım uskoyu tıkladım launcher e pach dolmuor ole donup kalıor yardım plss:D:D:D:D

arkadaslar bendede aynı sorun var ksein sonuc Lazım bızee

Bak Uskonun Client icine gir Option gir en yukarda pach 1705 yeni kurdugun için onu 1717 yap altında Contents of the update tıkla sonra onun biarz altında Save Changes and Start war ona tıkla pach yüklemeye başlıyacaktır

Bu da SS = http://img16.imageshack.us/img16/2766/patchykleme.jpg

BNM KONUMA DALIŞ YAPIN RESİMLİ ANLATIM WAR[alıntı değildir]

Geri
Üst Alt