X Konu Yazar xCaSpeR Sago KaF KeF Kas 27 0 28 Ağu 2010 #1 İhtiyacım olan patchler aşağıda yazıyor arkadaşlar; - Pazarda koyduğum itemi kimin çektiğini gösteren patch. - Dark Vane ve Sherion'un USKO'da ki gibi görünmesini sağlayan patch. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..
İhtiyacım olan patchler aşağıda yazıyor arkadaşlar; - Pazarda koyduğum itemi kimin çektiğini gösteren patch. - Dark Vane ve Sherion'un USKO'da ki gibi görünmesini sağlayan patch. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..
M mkg08 Member Kas 53 0 28 Ağu 2010 #2 Cevap: Aradığım patchler içeride. ben bf ye girişde sorun yasıyorum girmiyor ne gerekli ama bf giriş e tıklıyorum ısınlanırken yardım lütfen ________________????????????????????
Cevap: Aradığım patchler içeride. ben bf ye girişde sorun yasıyorum girmiyor ne gerekli ama bf giriş e tıklıyorum ısınlanırken yardım lütfen ________________????????????????????
X Konu Yazar xCaSpeR Sago KaF KeF Kas 27 0 28 Ağu 2010 #3 Cevap: Aradığım patchler içeride. Yokmu yardım edecek olan?