Akıl Okuyucu . . .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan craxer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

craxer

Mr.K!LLFuN
Mar
249
2
. . . Akıl Okuyucu . . .

Verildiyse affola . 1 yıl önce bulmuştum bubu. Tam olarak bu değil fakat aynı sistem farklı tablo .

Neyse link vereyim: Akıl Okuyucu

Çözebilene +rep . (Az rep ama idare edin :hıh:)

Eğer Olayın nasıl oldugunu anlıyamazsanız açıklarım . fakat aradan 1 gün bari geçsin öyle açıklarım :sakalli:

Son düzenleme:
Cevap: . . . Akıl Okuyucu . . .

Verildiyse affola . 1 yıl önce bulmuştum bubu. Tam olarak bu değil fakat aynı sistem farklı tablo .

Neyse link vereyim: Akıl Okuyucu

Çözebilene +rep . (Az rep ama idare edin :hıh:)

Eğer Olayın nasıl oldugunu anlıyamazsanız açıklarım . fakat aradan 1 gün bari geçsin öyle açıklarım :sakalli:

her seferinde değiştiriyor karakterleri.Belli bir array'e göre düzenlenmiş.O yüzden her seferinde farklı harf çıkıyor ama harfler de değişiyor karşılarındaki.

Cevap: Akıl Okuyucu . . .

Elde edebiliceğin toplam 8 sayı var sanırım bunlar 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81. Kısaca 9un katları. 9un tüm katlarınada aynı değeri veriyor :)

Cevap: Akıl Okuyucu . . .

her seferinde değiştiriyor karakterleri.Belli bir array'e göre düzenlenmiş.O yüzden her seferinde farklı harf çıkıyor ama harfler de değişiyor karşılarındaki.

Elde edebiliceğin toplam 8 sayı var sanırım bunlar 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81. Kısaca 9un katları. 9un tüm katlarınada aynı değeri veriyor :)

Tşkrler Repledim az ama idare edin . biraz hızlı oldu :D kolay bir şeydi zaten :rock:

Geri
Üst Alt