62/1 Level Online Database, İtem quest npc ekli (maradonda) +8 çitin +10 takı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 62/1 Level Online Database, İtem quest npc ekli (maradonda) +8 çitin +10 takı

Teşekkürler Bu Database Her zaman tutulan güzel db lerden biridir. İlk açıldıgında +400 user oldugunu hatırlıyorm OrcAMD zamanında. Açıkcası böyle bir db yapmayı planlıyordm, insanlar 83/1 db lerden bıktı artık. Teşekkürler paylaşım için.

Neyse Sözün kısası Eline Saglık Arkadaşım.

Cevap: 62/1 Level Online Database, İtem quest npc ekli (maradonda) +8 çitin +10 takı

Güzel Yorumun için teşekkür ederim. Galiba Sen Bu db yi Açıcaksn Profil Resmini Değiştirmişsin?

Evet Açmayı düşünüyorum. Drop Rateleri Ve başlangıç itemleri biraz kurcalamam gerek ama :)

bence satsaydın daha iyi olurdu kardeşim . ama çok saol yinede süper db bende userdim serverinde söyleseydin ortak olrdum parayı hallederdik neyse...

satmak mı :) bu dbnin nesini satacaksn dostm :)

give bu dbde emek çok yok fakat tutuluyor bunu bil.

kardeş db yi indircem işallah sorunlu deildir ... Yinede teşekkurler...

db yk sa nıye hala paylasım da bu konu :@::@::@::@::@::@:

Geri
Üst Alt