2003 Server üzerine KO Server kurmak

Konu Yazar

Acemi_Penguen

New Member
Ara
9
0
Merhaba arkadaşlar,

belki konu içerisinde verildi, bilemiyorum. Önce bir arama yaptım 2003 ile ilgili ama bulamadım. Bu nedenle konuyu açtım.

Anlatımların %99 luk kısmında, oyun sunucusunu hep local de nasıl kurulacağı anlatılmış. 2003 server üzerine bunu nasıl yapmak gerektiği konusunda bilgi ve hangi dosyaların gerektiği konusunda bilgi vermeniz mümkün mü? Daha önce verilmişse başlığın linki de yeterlidir.

Şimdiden teşekkürler.

Cevap: 2003 Server üzerine KO Server kurmak

be ps de 2003 kullanıyorum sp2 kullan en az sp1 de sorun olabiliyor

dostum serverlerin % 99 u Server 2003 Üzerine Kuruludur.

BlueMansiiz, serverların 2003 server kurulu olduğunu biliyorum. kastettiğim, buradaki ko server kurulum yöntemlerinde anlatılanlar xp üzerine sürekli.. screenshoot ve videolara dikkatle bakarsanız farkedersiniz. bana 2003 server a kurarken yapmam gerekenler lazım.

60 karede anlatım olan konuyu uyguladım ama en başta patladım. login server ı çalıştırdığımda hata alıyorum. sunucum şimdi işyerinde, yarın çalıştırmayı dener, hata görüntüsünü atarım buraya..

neden özellikle 2003 üzerine kurulumu soruyorum diye merak edenlere;

2003 server + plesk kurdum ve plesk zaten halihazırda sql kurmakta. buradaki adımlarda sql 2000 kurulumundan bahsedilmekte. bu sistemin üzerine bir de sql 2000 kurarsam mevcut sql 2005 express i kaldıracak, bu da plesk ile sql yönetimi bağlantılarını koparacak..

bir de hata verme nedenini tahmin ettiğim kadarı ile ODBC bağlantılarından dolayı vermekte. bunun çözümünü bulamadım henüz.. yardım istiyorum..

ekledim. sende sağlam server dosyaları var mı? belki server dosyaları yüzünden yapıyordur problemi ?

hata.jpg

herşeyi anlatıldığı gibi yaptım ama sorun bu :S

problemi çözdüm.. yardımcı olan kendime teşekkür edeyim bari..

cozum.jpg

Geri
Üst Alt