18xx Inventory Editor (Nero)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 18xx Inventory Editor (Nero)

klasörün içinde olan prosedürler zaten benim paylaştığım 1534 ve 18xx databasesinde mevcut.

Son düzenleme:

valla millette amma can sıkıntısı varmış :D canınız sıkılmasa neler yapacaksın merak ediyorum :D

eline sağlık

item kopyala & yapıştır ekledim ve item taşıma sistemini düzelttim

Son düzenleme:

exe güncellendi sanırım başkada birşey kalmadı eklenicek :)

exe güncellendi sanırım başkada birşey kalmadı eklenicek :)

Bu Millet Kanattır Patos Valkyire Felan Takıp Cıkartıyor Normalde Ama Ben Oyunda Takınca Geri Atıyor Editörlede Takamıyoruz Bu Neden Kaynaklanıyor Hocam Bi Bilgin Warmı Acaba ?

Bu Millet Kanattır Patos Valkyire Felan Takıp Cıkartıyor Normalde Ama Ben Oyunda Takınca Geri Atıyor Editörlede Takamıyoruz Bu Neden Kaynaklanıyor Hocam Bi Bilgin Warmı Acaba ?

benim srclerde slotları sildim o yüzden takılmıyor ama exe olarak verdiklerimde slotlar ekli editörde eklersen item görünür ama 1351 ebenezeriyle 1534e girersen item görünmez

benim srclerde slotları sildim o yüzden takılmıyor ama exe olarak verdiklerimde slotlar ekli editörde eklersen item görünür ama 1351 ebenezeriyle 1534e girersen item görünmez

exe olarak verdiklerim derken o verdigin exeyi nerden bulabiliriz peki hocam ?

1 Numarasın Uh 10 Numara Hatunlara 1000 Basarsın Uh xD Nero Msn Adresini Özelden Alabilirmiyim Danısmak İstedigim Bir Kac Ufak Problemlerim Varda ;) Simdiden Tesekkürler

Geri
Üst Alt