1705 server files'ler (maplar yok)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tetik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

tetik

Bize Her Yer Ko-CuCe xD
Ağu
54
0
arkadaşlar
şuan sexyko'nun yapımında çalışan bi kişi ile görüştüm dosyaları aldım ama mapları yok mapları 1299 veya 1351 lerle çalışabilirmi ?
Denemek iştiyorum bi akıl verirseniz sevinirim
eğer olursa paylaşmayı düşünüyorum forum'da

Cevap: 1705 server files'ler (maplar yok)

Evet Arkadaşlar Bende Konuştum Hatta Dedimki Verin Lan Filesleri dedim verdiler. Şu Andada Arkdaşlarla Oynuyoruz Beyler Gelin Sizde Davetlisiniz

Onlardan Birinin tutupda filesleri Vereceğini Hiç mi Hiç zannetmiyorum Bro K.bakmada Resim Filan çekersen Anca diyecegimde Boşver oda inandırmaz beni En iyi sen server Kur :) ( Tabi Kurabilirsen )

170x filesler emulatorden cıkaraktan soucesı kodları onlara göre yazıldı sexyreblay denılen kişi emulatordeki kodlarla filesleri yaptı bizde yaparız ugrasmak ıstemedıgımızden dolayı hic kimse olmaz diyor :))

Calısır Ama Evt lerden dolayı Sorun yasarsın Zaten bır Cok Ozellıgı Tasıyan :D fılesler bır ıse yaramaz onlar Soyle Ozetlıyım

dosyaları ınsan olarak Kabul Ed :D Testislerı Almıssın Beyinle Kalbi Bırakmıssın :D:D

Testisleri Verdi Adam . İnsan Gibi İştedim Verdi . Zorla ALMASI BIRAK VAKİT ALICAK 3-4 GÜNE FORUMDA 1705 FİLESLERİ VE MAPLARI PAYLAŞICAM O ZMN BAKALIM BU YORUMLARI ATICAKMISINIZ . !

Arkadaşlar böyle çocukluklar yapmadan duramıyomusunuz.Paylaşım yapacaksan adam gibi konunu açarsın paylaşımını yaparsın rütben saygınlığın reputun mu artık herneyse artar forumda veya paylaşım yapmaz resim bölümüne koyarsın güzelce bakın bende dosyalar var sizde yok misali çoğunun yaptığı gibi yani.Konu başlığına bakanda bişey paylaştın sanır.

konuda paylaşim felan yok 5 dk kalmaz kitlerler söylemesi

Bu Konuya Mesaj Yazanlarıda Konuyuda Açanıda Kınıyorum Önce Gitsin MAP'IN Ne işe yaradıgını ne işlev gördügünü öğrensin Sonrada Resim Kanıt Olarak Koysun Öyle Yardımcı Olalım.. KONU KILIT.

Adam Testisleri Verdi Derken ? :) Komikleşmeyin Dosyalar Herkesde Olmayacak Ne Yazık ki .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt