1534 Püf Noktaları (Güncel) [A-q-o-N - ĐữşŁєяiη_Sσқağı]

Konu Yazar
Ocak
41
0
[_Düşlerin Sokağı_CaN_] & [_A-q-o-N_Selim_]

Selamlar Herkese daha önce A-q-o-n Selimin paylaştığı 1534 Server Files'lerından A-q-o-n Selimle Birlikte Gelebildiğimiz Yere Kadar püf noktalarını belirteceğim

Bu Filesleri normal Kurup Açtığınız zaman çoğu şey Çalışmaz

Sql'da kurulu olucak 2 tane DB Gerekli 3'de yapabiliriz ama suanlık 2 Gerekli

KN_Online = Ai , Ebenezer , Aujard
KO_MAIN = Login

Yani 2 tane db kurmuş olucaz KO_MAIN Logini KN_online ise diğer 3 Filesleri Ai , Ebenezer , Aujard'ı okuyacak
ODBC'ye de AccountDB Ekleyip DB'sinide KO_MAIN Seçin

Bunu yapmamızın Sebebi Monster ve Npclerin Belirgin olması Monsterlar gözükmez ama öldürebilirsiniz onada bi çözüm bulursam paylaşırım burdan + Selamlamalar , Merchant , Seeking Party , Bazı Gate'ler ..

Bu işlemleri yaptıkdan Sonra Server Filesleri açıp oyuna girelim Unutmadan Sadece Logindeki DNS Değişilicek Onuda KO_MAIN Olarak yazıp kapatıyoruz

Üzerinize itemleri koyun daha sonra oyuna girin ilk girişte itemler gözükmez gözükmemesinin sebebi ne TBL Ne de DB Bi nevi bug diyebiliriz Tek yapmanız Gereken PUS'u açıp kapatmanız .

Ve itemler'in üzerinizde olduğunu görürsünüz

Ya Pelerin nasıl olucak ?
Cevap : Charınızı Kral yapın

itemleri giyemiyorum ?
Cevap : STR DEX HP MP INT Hepsinin 200 yapın Charınızada 255 Point verin oyuna girince hepsine 1 Er tane verirseniz düzeldiğini görüceksiniz Şöyle söyleyeyim Genel Olarak oyunda Bi Güncelleme bug'u var...

[_Düşlerin_Sokağı_]

1810 Item Tbllerini Dbnize Import Edin

1810 Un Tblleri Kullanın

Item_Extlerin Son 2 Sütunu Silin 52 Sütun Olacak Şekilde Ayarlayın

Bazı Itemler +11 Ve Üstü Olarak Çıkar Onların Harici Armorlar Ve Silahlar İçin Bonusları
Takip Edin

Örneğin +11 Rebirth Gögüslük Arayalım Rogue Chitin Shell Pauldron(+1) Olarak Aratın

İnventory Editörde 19 Dex Bonuslu Olanı İnventorynize Koyun +11 Reb Gögüslük Eklemiş Olursunuz

Pelerin İlk Kısa Olarak Çıkacaktır 15xx Zamanı Kral Pelerinleri Kısaydı Usko Cloak Tblsini Kullanırsanız Veya Kendi Tblsini Editlemek İsteyen Cloak Tblsinin king yazan bölümünün 6. Sütununa 10 11 veya 12 Yazıp
Kaydetmeniz Yeterli Olacaktır Çözümleme Biçimini Standart Ko yapmayı unutmayın kendi tblnizi editlerseniz...

Town Butonu Hareketler vs. vs. Herşey Çalışmaktadır Skiller İçin 1351 Skill_Magic_Main Hariç Diğer Skill_Magic Tbllerini Alıp 1534 Clientinizin Datasına Atın..

Şimdilik Bu Kadar Gelişme Olduğu Sürece Ekleyeceğim Konuyu Takip Edin..

Itemleri Dbye Import Etmek İçin Editör Aşağıdadır İçerisinde Tbllerde Mevcut Ekledim

Item Importer Ve Tbller İçin Tıklayın..

1506 Client Olmayan Bulmakta Zorluk Çekenler İçin 1506 Client Linki

1506 Client İndirmek İçin Tıklayınız...

Video Paylaşmıştım Resim Ve Videolar Bölümünde

Konuya Gitmek İçin Tıklayınız...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 1534 Püf Noktaları (Güncel) [**** - ĐữşŁєяiη_Sσқağı]

1351 de çok iyi asm bilmedikce çok ilerleyebileceklerini düşünmüyorum ama imkaansızda diyemeyiz.

sendeki DB ve Maplari paylaşirsan cok iyi OluR :)

sizin gibi adamlar olmasa pvp çekilmez yemin ediyorum ellerinize sağlık başarılarınız devamını dilerim kolay gelsin

Böyle bir hata alıyorum skill ve İtemleri import ederken
Ne yaptıysam olmadı sorunu nasıl çözebilirim.

Msg 213, Level 16, State 1, Line 1
Column name or number of supplied values does not match table definition.

SQL 2021 Kullanıyorum.

ya beyler bu ebenezeri nasi calistircam 1351 db ve map kulaniyorum readmapinfofile fail diye bi hata weriyor ??

Cevap: 1534 Püf Noktaları (Güncel) [A-q-o-N - ĐữşŁєяiη_Sσқağı]

arkadaslar lütfen yardim ya cildircam ya herşey tamam sorunsuz calisiyo ediyo :S anlamadim yer Irk secme ekraninda connect yaziyo saatlerdir kaliyo warmi yardim edicek oyuna bi giremedim

ya beyler bu ebenezeri nasi calistircam 1351 db ve map kulaniyorum readmapinfofile fail diye bi hata weriyor ??

Kardeşim Login Server Harici Diğer Filesları Paylaşılan Deilde Normal Bi Files Kullan Paylaşılan filestaki ebenezerin ini sorunlu sanırım ondan almışsındır o hatayı AiServer Ebenezer Aujard İstediğini Kullan Ama Login Server 1534 ün Olsun...

kardeş baska ebenezer ile deniyorum this new client falan filan diyor :S senden ricam kendi ebenezri ve maplari ve db yi werirmisin

tbl leri db ye hangi converter ile import edecez bulamadımda bi link alabilir miyim?

coming soon pek yakında 1534 server açılacaktır

Geri
Üst Alt