G Konu Yazar gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 4 Eyl 2008 #1 S.a. arkadaslar 10 dk bir dc oluorum uskoda bilgisi olan varmı ram 512+256 bilgisi olan yazsın lütfen
S.a. arkadaslar 10 dk bir dc oluorum uskoda bilgisi olan varmı ram 512+256 bilgisi olan yazsın lütfen
X XReturnS Well-Known Member May 3,649 67 4 Eyl 2008 #2 Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri seninde ne kadar sorunlu pcen varya yawf at cope :haha: herşey cözülür Özelliklerden kaynaklanıyor sanırım
Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri seninde ne kadar sorunlu pcen varya yawf at cope :haha: herşey cözülür Özelliklerden kaynaklanıyor sanırım
G Konu Yazar gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 4 Eyl 2008 #3 Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri yapmadıgım kalmadı gercekten dogru diosun bu sefer uskoya gectim pwp vazgectim biraz daha acarmısn
Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri yapmadıgım kalmadı gercekten dogru diosun bu sefer uskoya gectim pwp vazgectim biraz daha acarmısn
M M_aTRa_X Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 2,492 14 4 Eyl 2008 #4 Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri usko yu yakında ßırakırsın yada bıraktırırlar... Sorunun datalarda Data bulman lazım saglam datalarla oynamıssın snrm..!
Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri usko yu yakında ßırakırsın yada bıraktırırlar... Sorunun datalarda Data bulman lazım saglam datalarla oynamıssın snrm..!
G Konu Yazar gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 4 Eyl 2008 #5 Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri hyr bisile oynadığım yok pcde virüs varmış
M M_aTRa_X Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 2,492 14 4 Eyl 2008 #6 Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri + birde msnplus un reklam şeysi war ya xD ondan da oluor xD
G Konu Yazar gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 4 Eyl 2008 #7 Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri msn plus var ama ondan olacağını sanmam
M M_aTRa_X Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 2,492 14 5 Eyl 2008 #8 Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri msn plusun reklam şeysi war ondan oluyor ) ßunu zamanında ben buldum forumlara dagıttım xD hani şu yüklerken destek wermek istiyormusunuz die bir reklam gelior ya ondan ) ona hayır deyip geçince düzgün dc siz hayat Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Eyl 2008
Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri msn plusun reklam şeysi war ondan oluyor ) ßunu zamanında ben buldum forumlara dagıttım xD hani şu yüklerken destek wermek istiyormusunuz die bir reklam gelior ya ondan ) ona hayır deyip geçince düzgün dc siz hayat
G Konu Yazar gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 5 Eyl 2008 #9 Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri aynen ^^ ama format atıorum sağlıklı olsun ilginiz için tşk ederim.
Cevap: 10 dk bir dc bilgisi olan içeri aynen ^^ ama format atıorum sağlıklı olsun ilginiz için tşk ederim.