Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
FACEBOOK SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Biz kimiz ?
Ben Sezer Özdemir yaklaşık 10 yıllık bilgi ve deneyim ile siz dostlarımıza beğenebileceğiniz bir oyun sunmak için bu işe giriştim .
Web Tasarım , Programlama , işleri ile uğrasmaktayım . asıl mesleğim ise İşsağlığı ve Güvenliği Uzmanı'yım
Yılların verdiği tecrübe ile Aile ortamı içinde güzel vakit geçirmek isteyen herkesi bekleriz
Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz ? Geniş ailemize senide bekliyoruz ...
Gelelim Aklınızdaki Soruları cevaplamaya :
Server uzun Ömürlümü ?
Tabiki sunucu ücreti ödemediğim için kapanması zordur ( iş ortakları ve sponsorlardan gelen gelirler ile )
eğer beklenmedik bir durum olursa ki sunucu ücreti 75 tl dir ve yıllık 750 Tl benim için hiçbirşey ifade etmeyecektir tek başıma bile oynasam açık duracaktır...
Neden Bizi Seçmelisiniz ?
Çünkü ben size adil ve temiz bir oyun sunuyorum herkesin birbirini tanıdığı eğlencenin tavan yapdığı ve hiçbir ücret ödemeden sadece emeğinizle item yapmak gibi
Oyunu Açma Amaçınız nedir ?
Herkesin sahiplendiği benimsediği bir oyun ortamı kurmak herkes eşit derken bende dahil server benim değil hepimizindir ve geliştirecek olanlarda biziz ileriye götürecek olanlarda
Oyunda herhangi bir açık hata varmı ?
Tek başıma herşeyi ile ilgilendiğim için elbette kaçırdığım noktalar vardır ama unutmayın ki tek başımayım hataları fixledim ve oynanabilir bir ortam oluşturmaya çalıştım . gördüğünüz bir hata veya öneri olursa bana bildirmekten çekinmeyin 🙂
bizden çok bahsettik birazda oyuna göz atalım
★ 1 Level Başlangıç 83/1 dir . Marodonda worm keserek 55 olabilir sonrasında eslant veya cz de 83 e kasabilirsiniz. ( Royal Fb ve +8 Destroyer ,salamanet vb itemler üstünüzde )
★Droplar ve oranlar sitemize eklenecektir.. özet bilgi ( sheller +5 Eslant moblar / Silahlar +5 Dread Mare / Eslant moblardan düşmektedir.. Uniqler boslardan düşmektedir ve +0 dır yükseltmeye şuan kapalıdır...
★Bifrost Yaratıklarından Scrool vb Pus itemlerini düşürebilirsiniz
★Walkry ,Wing, ve Pathos Glove gibi itemler ( Cruel , Enigma ,Hellfire vb Çıkmaktadır )
★Ronark Land Rank sıfırlanır 30 dk da ve ödül olarak mavi kutu verir size
★Maden ve Balık tutma aktiftir.. ( Gem ve Fragment vb itemler atmaktadır )
★ Monster Stone taşı düsürmek isteyenler Ronark land ( orc Socrerer , warior archery lerden düşürebilir )
[IMG]OYUN İÇİNDE BULUNAN ETKİNLİKLER
★Border Defance War
★Collection Race Event
★Forgetten Temple Event
★Bi-frost
★Castle Siege War
★Lunar War
★GM Kil Event
★PM Event
★Santa Event
★Pazar Event
★Ardream Event
★Death Mach
★Juraid Mountain (İlerleyen süreçte aktif edilecektir)
★Online Kal Ödül Kazan
★Last Man
★1VS1
★Choas