Delitay Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 119 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 23 Konum Türkiye 11 Ocak 2024 #1 arkadaşlar 1453 server için robin oto loot eklemek istiyorum hiç bir yerde kaynak bulamadım bununla ilgili bir paylaşım yaparmısınız lütfen
arkadaşlar 1453 server için robin oto loot eklemek istiyorum hiç bir yerde kaynak bulamadım bununla ilgili bir paylaşım yaparmısınız lütfen
FUUR Moderator Yönetici Moderating Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 125 Reaction score 282 Puanları 63 Yaş 30 Konum EU 12 Ocak 2024 #2 Güncel kaynak dosyalarından alıp ekliyebilirsiniz item kodlarida aynı olmasina dikkat edin
Delitay Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 119 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 23 Konum Türkiye 12 Ocak 2024 #3 FUUR' Alıntı: Güncel kaynak dosyalarından alıp ekliyebilirsiniz item kodlarida aynı olmasina dikkat edin Genişletmek için tıkla ... ustam beceremiyorum kaç defa denedim ayrıntılı bir paylaşım yapsanız komple tbller dahil çok minnettar kalırım yada any vereyim bir yardım etseniz
FUUR' Alıntı: Güncel kaynak dosyalarından alıp ekliyebilirsiniz item kodlarida aynı olmasina dikkat edin Genişletmek için tıkla ... ustam beceremiyorum kaç defa denedim ayrıntılı bir paylaşım yapsanız komple tbller dahil çok minnettar kalırım yada any vereyim bir yardım etseniz
FUUR Moderator Yönetici Moderating Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 125 Reaction score 282 Puanları 63 Yaş 30 Konum EU 13 Ocak 2024 #4 Delitay' Alıntı: ustam beceremiyorum kaç defa denedim ayrıntılı bir paylaşım yapsanız komple tbller dahil çok minnettar kalırım yada any vereyim bir yardım etseniz Genişletmek için tıkla ... Elinizde kaynak dosyası varmı ?
Delitay' Alıntı: ustam beceremiyorum kaç defa denedim ayrıntılı bir paylaşım yapsanız komple tbller dahil çok minnettar kalırım yada any vereyim bir yardım etseniz Genişletmek için tıkla ... Elinizde kaynak dosyası varmı ?
Delitay Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 119 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 23 Konum Türkiye 13 Ocak 2024 #5 FUUR' Alıntı: Elinizde kaynak dosyası varmı ? Genişletmek için tıkla ... var ustam sourcesi 1453 fire drake
FUUR' Alıntı: Elinizde kaynak dosyası varmı ? Genişletmek için tıkla ... var ustam sourcesi 1453 fire drake
FUUR Moderator Yönetici Moderating Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 125 Reaction score 282 Puanları 63 Yaş 30 Konum EU 13 Ocak 2024 #6 Delitay' Alıntı: var ustam sourcesi 1453 fire drake Genişletmek için tıkla ... Tamam işte calisan başka src bulup ondan kodları kendi src yapistirin copy paste bu sayede hem hataları görür hem öğrenmiş olursunuz
Delitay' Alıntı: var ustam sourcesi 1453 fire drake Genişletmek için tıkla ... Tamam işte calisan başka src bulup ondan kodları kendi src yapistirin copy paste bu sayede hem hataları görür hem öğrenmiş olursunuz