yigiteraysu
Kayıtlı Üye
Fen Bilimleri, 1965 yılından bu yana eğitim alanında sağladığı başarılarla Türkiye’nin en seçkin eğitim kurumlarından biri olmuştur. Kurulduğu günden itibaren öğrencilerini sınavlara en iyi şekilde hazırlayan Fen Bilimleri kazandırdığı Türkiye dereceleriyle eğitimde kalitenin adresi olmaya devam etmektedir. Fen Bilimleri, Fizik Öğretmeni ve Makine Mühendisi olan Sayın Nazmi Arıkan tarafından 1997 yılında devralındıktan sonra hızla büyümüş ve İstanbul’un farklı noktalarında yeni şubeler açarak daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflemiştir. Bu büyümenin bir parçası olarak 1999 yılında Esenler’de de bir şube açılmış ve öğrencilerin eğitimine katkı sağlanmaya başlanmıştır.
Fen Bilimleri yalnızca akademik başarıyı değil, öğrencilerin özgüvenlerini artırmayı, analitik düşünme yetilerini geliştirmeyi ve geleceğe emin adımlarla ilerlemelerini sağlamayı hedeflemektedir. Eğitimde kaliteyi ön planda tutan Esenler Fen Bilimleri modern eğitim anlayışı ve köklü geçmişi ile öğrencilere en iyi eğitimi sunmaya devam etmektedir. Geleceğe sağlam bir adım atmak isteyen her öğrenci için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yılların getirdiği tecrübe ve uzman eğitim kadrosuyla öğrencilerini hem üniversiteye hem de liseye hazırlayan köklü bir kurumdur. Alanında uzman öğretmenleri, kaliteli eğitim materyalleri ve yenilikçi eğitim anlayışı ile öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı hedeflemektedir. Özellikle Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavı (LGS) hazırlığında öğrencilerin en iyi desteği almasını sağlamak için titizlikle çalışmaktadır.
Giriş yap veya üye ol.
üniversiteye hazırlanan öğrenciler için en verimli ortamı sunmaktadır. Konu anlatımları, deneme sınavları, birebir rehberlik hizmetleri ve etkili çalışma programları sayesinde öğrenciler sınavlarda yüksek başarı elde etmektedir. Esenler Fen Bilimleri öğrencilerine akademik bilginin yanı sıra motivasyon desteği de sunarak sınav sürecini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamaktadır.
Giriş yap veya üye ol.
ortaokul öğrencilerini liselere giriş sınavına en iyi şekilde hazırlamak için özel olarak tasarlanmış bir program sunmaktadır. Öğrencilerin eksiklerini belirleyerek kişiye özel çalışma planları oluşturulmakta ve düzenli deneme sınavları ile gelişimleri takip edilmektedir. Fen Bilimleri’nin disiplinli ve başarı odaklı eğitim anlayışı öğrencilerin hedefledikleri liselere yerleşmelerine büyük katkı sağlamaktadır.Fen Bilimleri yalnızca akademik başarıyı değil, öğrencilerin özgüvenlerini artırmayı, analitik düşünme yetilerini geliştirmeyi ve geleceğe emin adımlarla ilerlemelerini sağlamayı hedeflemektedir. Eğitimde kaliteyi ön planda tutan Esenler Fen Bilimleri modern eğitim anlayışı ve köklü geçmişi ile öğrencilere en iyi eğitimi sunmaya devam etmektedir. Geleceğe sağlam bir adım atmak isteyen her öğrenci için
Giriş yap veya üye ol.
en doğru adrestir.